Αποκλειστικό: Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο Φύλακας Άγγελος και το… Ηχογράφημα Αγάπης!

0
124

Διονυσία Ζαπατίνα

29-03-2021 22:01

Ηχογράφημα Αγάπης τιτλοφορείται η διαδικτυακή συναυλία που οργανώνει το Σωματείο Φύλακας Άγγελος για κακοποιημένα παιδιά, του οποίου ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι ιδρυτικό μέλος.

Ο μεγάλος νικητής του πρώτου Survivor, μίλησε στο gossip-tv.gr για την μεγάλη διαδικτυακή συναυλία που θα γίνει την ερχόμενη Παρασκευή (2/4) στις 9 το βράδυ. Μέρος των εσόδων θα διατεθεί στο φιλανθρωπικό σωματείο Φύλακας Άγγελος που βοηθάει παιδιά που έχουν υποστεί κακοποίηση.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησε για τη δική του εμπλοκή σε αυτό, τα συναισθήματά του αλλά και τον τρόπο που ο ίδιος προσπαθεί να διαχειριστεί αυτά τα περιστατικά εις βάρος παιδικών ψυχών.

Στη μεγάλη αυτή διαδικτυακή συναυλία, που είναι παραγωγή της Finix Records, θα τραγουδήσουν ο Θέμης Αδαμαντίδης, η Πίτσα Παπαδοπούλου και η Νάσια Κονιτοπούλου.

Το γύρισμα γίνεται στο Κτήμα Καρράς και σήμερα δόθηκε η Συνέντευξη Τύπου όπου τηρούνταν όλα τα μέτρα ασφαλείας κατά του κορονοϊού. Όλοι οι παρευρισκόμενοι φορούσαν μάσκες και για να μπορέσουν να παρακολουθήσουν την τελική πρόβα, απαραίτητη προϋπόθεση ήταν να υποβληθούν σε τεστ.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ευτυχής που ένα ακόμα όνειρό του γινόταν πράξη, μίλησε αποκλειστικά στο gossip-tv για αυτό το εγχείρημα που έχει ως αποκλειστικό σκοπό τη διασφάλιση ότι κανένα παιδί στο μέλλον δεν θα κακοποιείται. Άλλωστε, ο ίδιος έχει αφοσιωθεί τα τελευταία τρία χρόνια στις δράσεις του Σωματείου Φύλακας Άγγελος του οποίου είναι ιδρυτικό μέλος.

«Είναι μία διαδικτυακή συναυλία που έχω την τιμή και τη χαρά να την παρουσιάζω για δύο λόγους. Ο ένας είναι ότι βρίσκομαι ανάμεσα σε σπουδαίους καλλιτέχνες, την κυρία Πίτσα Παπαδοπούλου και τον κύριο Θέμη Αδαμαντίδη όπως και όλους όσοι απαρτίζουν τη βραδιά αυτή και ο δεύτερος είναι ότι έχει σπουδαίο σκοπό» είπε μεταξύ άλλων ο γνωστός ηθοποιός.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα δήλωσε στο gossip-tv.gr:

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος όταν ρωτήθηκε πώς αποφάσισε να εμπλακεί σε μία τέτοια δράση, απάντησε με τον πλέον απλό αλλά συγχρόνως και αφοπλιστικό τρόπο: «Εγώ απλά αγαπάω τα παιδιά. Αποφάσισα μέσα από αυτό που βιώνω και την όποια παραπάνω δυνατότητα έχω να την αξοιοποιήσω κατ’ αυτόν τον τρόπο γιατί είναι ένα πρόβλημα το οποίο υπάρχει παντού γύρω μας».

Όσο για το πόσο εύκολο είναι για τον ίδιο να αντιμετωπίσει περιστατικά με κακοποίηση παιδιών, ο Γιώργος Αγγελόπουλος τόνισε: «Δυστυχώς τα τελευταία τρία χρόνια που έχω έρθει και πιο κοντά σε περιστατικά λόγω της συναναστροφής μου με φορείς και της ιδιότητάς μου στο Σωματείο, κάποια πράγματα έφτασα να αδυνατώ να τα πιστέψω ότι συμβαίνουν, αλλά συμβαίνουν.

Γι’ αυτό και μέσα από την καθοδήγηση των ειδικών και των φορέων που συμβάλλουν και υποστηρίζουν το σωματείο, και τον κόσμο, είμαστε σε έναν δρόμο που πάει μόνο μπροστά, που έχει να κάνει με την «επόμενη μέρα» των παιδιών και μέσα από την γνώση και τις δράσεις μας να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε».

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV