Καίτη Κωνσταντίνου: Η «Σωσώ» από τα «Εγκλήματα» ξέρει κι από βέσπα (exclusive pic)

0
126

Διονυσία Ζαπατίνα

29-03-2021 19:38

Καίτη Κωνσταντίνου: Η ηθοποιός φέτος επέστρεψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και εμείς την «τσακώσαμε» στη νέα της έξοδο – Έτσι δεν την έχεις σίγουρα ξαναδεί…

Μετρά αρκετά χρόνια στο χώρο της υποκριτικής και η αλήθεια είναι ότι το όνομά της έχει συνδεθεί με αρκετές επιτυχίες. Σταθμός φυσικά στην καριέρα της, ο ρόλος της στα Εγκλήματα του ANT1.

Το σενάριο ήθελε την Καίτη Κωνσταντίνου να μεταμορφώνεται σε Σωσώ, μια ισχυρή γυναίκα η οποία και διψούσε… προκειμένου να πάρει εκδίκηση από τον σύζυγό της, Αλέκο, ο οποίος και την απατούσε με τον παιδικό του έρωτα, την Φλώρα.

Κι όμως, εικοσιένα χρόνια μετά το φινάλε της σειράς, τα Εγκλήματα θα προβληθούν συχνά σε Επανάληψη, όπου και θα σημειώσουν υψηλά ποσοστά τηλεθέασης για τον ANT1.

Φέτος, η Καίτη Κωνσταντίνου επέστρεψε τηλεοπτικά, μέσα από την ΕΡΤ και τη νέα σειρά, η Τούρτα της Μαμάς. Το σενάριο θέλει την ηθοποιό σε έναν… κόντρα ρόλο από αυτούς που την έχουμε συνηθίσει. Η Καίτη Κωνσταντίνου φορά την ποδιά της και υποδύεται τη νοικοκυρά, σύζυγο και μητέρα η οποία φροντίζει καθημερινά για το φαγητό των αγαπημένων της προσώπων. Μάλιστα στη σειρά βλέπουμε και αρκετές ηθοποιούς σε guest εμφάνιση, οι οποίοι και βρίσκονται ως καλεσμένοι του σπιτιού.

Η Τούρτα της μαμάς συζητήθηκε από την πρώτη στιγμή, μιας και εκτός από τις θετικές κριτικές της σειράς, η Καίτη Κωνσταντίνου δέχτηκε και αρκετά σχόλια για τη συνεργασία της με τον Κώστα Κόκλα.

Δυο δεκαετίες μετά τα Εγκλήματα και το τηλεοπτικό ζευγάρι είναι και πάλι μαζί, αυτή τη φορά σε δυο διαφορετικούς ρόλους για τις ανάγκες της ΕΡΤ.

Σε ένα break από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, η Καίτη Κωνσταντίνου βρέθηκε στην Καλλιθέα με τη μηχανή της. Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv ήταν εκεί και εξασφάλισε σχετικά στιγμιότυπα…

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV