Υπόθεση Λιγνάδη: Νέα καταγγελία για βιασμό εξετάζουν οι Αρχές

0
122

Νέα καταγγελία, για τέταρτο βιασμό από τον Δημήτρη Λιγνάδη, έρχεται στο φως και μελετάται από τις Αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής Live News στην ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση κατέθεσε 24χρονος άνδρας που, όπως είπε, βιάστηκε από τον γνωστό σκηνοθέτη όταν ήταν 17 ετών. Το συγκεκριμένο θύμα προσήλθε στην ανακρίτρια ως μάρτυρας, ενώπιον της όμως κατήγγειλε και τη δική του κακοποίηση.

Ο 24χρονος φέρεται να υποστήριξε πως ο ήδη προσωρινά κρατούμενος στις φυλακές της Τρίπολης για δύο βιασμούς, τον «ψάρεψε» στον δρόμο και πως ο βιασμός του έγινε στο σπίτι του ηθοποιού όταν τον κάλεσε κάποια στιγμή και αυτός, ανυποψίαστος για όσα θα ακολουθούσαν, πήγε.

Ο εν λόγω μάρτυρας φέρεται να επιβεβαίωσε κι άλλα περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησης με «πρωταγωνιστή» τον γνωστό ηθοποιό και για τα οποία είχε γνώση, καθώς φαίνεται να ήταν ο ίδιος παρών όταν αυτά συνέβησαν.

Την ίδια στιγμή, η τρίτη μήνυση που είχε κατατεθεί πριν λίγες ημέρες και αφορούσε έναν Έλληνα ο οποίος δεν είχε σχέση με τον καλλιτεχνικό χώρο και μάλιστα ήταν αυτός ο οποίος είχε μιλήσει και για πορνογραφικό υλικό που του είχε δείξει στο κομπιούτερ του ο Δημήτρης Λιγνάδης, έγινε προκαταρκτική.

Τις αμέσως επόμενες μέρες αναμένεται ο εισαγγελέας να δει τι θα κάνει με αυτήν, αν θα προχωρήσει δηλαδή στην άσκηση ποινικής δίωξης.

Δες το βίντεο

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV