Έλενα Τσαγκρινού: «Ήταν σοκαριστικό όταν έμαθα ότι ο Mike έχει καρκίνο»

0
126

Έλενα Τσαγκρινού: Ετοιμάζεται να εκπροσωπήσει στην Κύπρο στον μουσικό διαγωνισμό της Eurovision 2021, ενώ μιλά ανοιχτά για το πρόβλημα υγεία που πέρασε ο σύντροφός της.

Η Έλενα Τσαγκρινού, φέτος έχει κάθε λόγο να χαμογελά, αφού θα ζήσει την εμπειρία της Eurovision, εκπροσωπώντας την Κύπρο με το τραγούδι, El Diablo.

Η τραγουδίστρια χαμογελά πλέον και στην προσωπική της ζωή, αφού ο αγαπημένος της, Mike κατάφερε να κερδίσει τη μάχη του με τον καρκίνο.

Πώς είναι η ψυχολογία του μετά το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε;

Είναι πολύ καλά τώρα. Γυμνάζεται καθημερινά και ανυπομονεί να ανοίξουν και πάλι τα μαγαζιά για να ανέβει ξανά στη σκηνή.

Υπάρχουν στιγμές που αγχώνεσαι μήπως ο εφιάλτης επιστρέψει;

Ο Μάικ έκανε τις εξετάσεις του στις αρχές Σεπτεμβρίου και ήταν καθαρές. Έχει περάσει το κρίσιμο πρώτο εξάμηνο και έτσι μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι. Δεν σκέφτηκα ούτε για μία φορά αρνητικά και το ίδιο ισχύει και για εκείνον. Είμαστε άνθρωποι που τους αρέσει να αφήνουν τα άσχημα πίσω και να βλέπουν το ποτήρι μισογεμάτο.

Λένε ότι οι δυσκολίες μπορεί να ενώσουν ή να διαλύσουν ένα ζευγάρι.

Στη δική μας περίπτωση είμαστε πιο μαζί από ποτέ. Όλο αυτό που περάσαμε ήταν ένα τεράστιο μάθημα που μας έχει κάνει πιο δυνατούς. Νιώθουμε ότι πατάμε πιο γερά στα πόδια μας και δεν φοβόμαστε. Δυσκολίες πάντα θα υπάρχουν στη ζωή μας. Το θέμα είναι να τις προσπερνάμε και να κοιτάμε μπροστά.
Δεν μπορεί να μη φοβήθηκες ή να μη λύγισες όταν έμαθες για την αρρώστια του Μάικ. Φυσικά και φοβήθηκα, φυσικά και λύγισα. Ήταν ένα μεγάλο σοκ για εμένα. Αλλά δεν επέτρεψα ποτέ στον εαυτό μου να το δείξει στον Μάικ. Υπήρξαν πολλές στιγμές που έβαλα τα κλάματα, αλλά όχι μπροστά του. Έπρεπε να είμαι δίπλα του και να τον στηρίζω. Αλλά κι εκείνος δεν λύγισε στιγμή. Ήταν – και είναι – πολύ δυνατός.

Τι είναι πιο σοκαριστικό, όταν έμαθες ότι ο σύντροφός σου έχει καρκίνο ή όταν το πολεμούσε;

Όταν το έμαθα. Τις πρώτες δύο εβδομάδες δεν ξέραμε τι έχει… Βρήκε ένα εξόγκωμα στο σώμα του και έπρεπε να κάνει κάποιες εξετάσεις για να δει τι είναι. Κάνοντας υπερηχογράφημα ανακάλυψε ότι ήταν όγκος και θα έπρεπε να κάνει χημειοθεραπείες. Αλλά ακόμα και τότε δεν πίστευα ότι ένας άνθρωπος γεμάτος ζωή θα μπορούσε να περάσει αυτή τη δοκιμασία. Αλλά τελικά αυτή η εμπειρία, εκτός του ότι μας δυνάμωσε, μας έκανε να εκτιμήσουμε περισσότερο την υγεία. Βέβαια, πρέπει να σου πω ότι όλο το καλοκαίρι που ο Μάικ έκανε χημειοθεραπείες ήταν τόσο δυνατός που πολλές φορές εμψύχωνε τους γονείς του και εμένα που ήμασταν δίπλα του.

Πηγή: Περιοδικό OK

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV