Αγνώριστη η Θεοδώρα Τζήμου – Έκοψε τα μαλλιά της κοντά και τα έβαψε ξανθά

0
136

Η Θεοδώρα Τζήμου από τότε που πρωτοεμφανίστηκε ως φρέσκο αίμα στην ταινία μικρού μήκους Ανελκυοτήρ, το 1994, επιλέγει να συμμετέχει σε ποιοτικές δουλειές, αποφεύγοντας τις εύκολες εμπορικές λύσεις

Ούτε η εύκολη δημοσιότητα την αφορά. Δεν συχνάζει στις κοσμικές στήλες και σπανίως θα απασχολήσει τον Τύπο με την προσωπική της ζωή. Όποτε δίνει συνεντεύξεις, προτιμά να μιλά μόνο για τη δουλειά της.

Η φετινή σεζόν ήταν απολαυστική για την ηθοποιό αφού πρωταγωνίστησε σε μια σειρά έξω από τις συνηθισμένες.

Η σειρά «Σχεδόν ενήλικες» ήρθε για εκείνη την ώρα που το χιούμορ έχει εκλείψει και κατάφερε μέσα από το ρόλο της Νικόλ να μας κάνει να γελάσουμε πολύ!

«Αυτό που με έκανε να πω το «ναι» στη σειρά ήταν Το κείμενο, οι συνεργάτες και γενικά όλη η συνθήκη. Εκτιμώ ιδιαίτερα τη Μυρτώ Κοντοβά, με την οποία έχω ξανά δουλέψει. Θεωρώ, ότι η δουλειά αυτή έχει ανεβάσει αρκετά ψηλά τον πήχη σε σχέση με αυτό που θεωρείται τηλεοπτικό στην Ελλάδα και από οτιδήποτε άλλο έχω συναντήσει μέχρι τώρα. Όχι μόνο για τη μετά την κρίση εποχή αλλά γενικότερα. Δεν έχω ξανακάνει κωμωδία, στην τηλεόραση ειδικά. Αυτή η γυναίκα με εμπιστεύτηκε και βασικά με καθοδήγησε, γιατί οφείλεται πολύ στη Μυρτώ αυτό το κωμικό στοιχείο που φαίνεται στη Νικόλ. Δεν θα γινόταν αλλιώς νομίζω. Είναι μια συνιστώσα πραγμάτων», είχε πει σε πρόσφατη συνέντευξη της.

Εκεί συναντήσαμε την Θεοδώρα Τζήμου με κόκκινο καρέ μαλλί. Αμέσως μετά το τέλος της σειράς όμως η ηθοποιός έκανε μια μεγάλη αλλαγή. Έκοψε τα μαλλιά της πολύ κοντά ενώ επέστρεψε στο γλυκό ξανθό που είχε και στα πρώτα της βήματα.

Η ηθοποιός φιλοξενήθηκε στην εκπομπή Roomies το απόγευμα του Σαββάτου (3-04) και μίλησε για όλα. Δεν θα μπορούσαμε όμως να μην σχολιάσουμε την ανανεωμένη της εμφάνιση!

Δες την μεγάλη της αλλαγή στη gallery που ακολουθεί

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV