Ιωάννα Παππά: «Τα πρώτα χρόνια ήταν συνειδητή επιλογή να απέχω από την TV»

0
130

Ιωάννα Παππά: Ωστόσο, ήταν πάντα ενεργή θεατρικά σε εξαιρετικές παραστάσεις, κερδίζοντας τις καλύτερες κριτικές για την εκάστοτε ερμηνεία της.

Η επιστροφή της Ιωάννας Παππά στην τηλεόραση ήρθε έπειτα από πολλά χρόνια, μέσα από τη νέα σειρά του MEGA «Έψαξη».

Ωστόσο, ήταν πάντα ενεργή θεατρικά σε εξαιρετικές παραστάσεις, κερδίζοντας τις καλύτερες κριτικές για την εκάστοτε ερμηνεία της.

«Τα πρώτα χρόνια ήταν συνειδητή επιλογή να απέχω, γιατί ξεκίνησα νωρίς με σειρές και γι’ αυτό είχα την ανάγκη να εστιάσω στα θεατρικά, για να νιώσω πως πατάω γερά, ότι ωριμάζω. Η αλήθεια είναι πως μου γίνονταν προτάσεις, αλλά για πράγματα που δεν με αφορούσαν καθόλου. Δεν επιθυμούσα να επιστρέψω απλά για να επιστρέψω. Γι’ αυτό και άργησα πάρα πολύ», δήλωσε.

Η κουβέντα οδηγείται στο θλιβερό «τσουνάμι» καταγγελιών που πλήττει το θέατρο: «Ας καταλάβουμε πως ξεκίνησε από τον θεατρικό χώρο, αλλά είναι αφορμή για ένα κοινωνικό ζήτημα. Κρατώ και εστιάζω στο ότι καταλάβαμε τη σημασία του “ποτέ δεν είναι αργά”. Δεν πρέπει να νιώθουμε ντροπή. Πρέπει να μη φοβόμαστε να ερχόμαστε σε επαφή με ανθρώπους, να τους μιλήσουμε και να νιώθουμε ασφαλείς. Δεν είναι τυχαίο που δεν μιλάνε κάποιοι, καθώς υπάρχει φόβος από πίσω. Φυσικά, όταν προκύπτει μια ακραία νέα κατάσταση, η πρώτη αντίδραση του κόσμου έχει κι αυτή ακρότητα και αυτό είναι θεμιτό. Ομως, πρέπει να βγούμε από αυτή την ακρότητα, για να βοηθηθούν και τα θύματα, αλλά και να βοηθηθούμε και ως κοινωνία και να δημιουργήσουμε ένα φως για καλύτερη συνθήκη, ώστε να είναι όλα πιο λειτουργικά και να εμποδίζεται ο καθένας που έχει τάση προς τη βία. Πρέπει να καταλάβουμε τι είναι αρρώστια, τι είναι διαστροφή, τι είναι κατάχρηση εξουσίας, να είναι ενημερωμένοι οι άνθρωποι για το τι σημαίνει κάθε όρος και τι ευθύνες έχουμε όταν συναναστρεφόμαστε ανθρώπους που ανήκουν σε τέτοιες κατηγορίες», τονίζει.

Τέλος, η γνωστή ηθοποιός με τη γλυκιά φυσιογνωμία και τα χαμογελαστά μάτια δήλωσε πως καμιά φορά και εκείνη νευριάζει: «Τα νεύρα είναι στην καθημερινότητα όλων μας. Κρατούν λίγο τα νεύρα μου και δύσκολα θα πάψω να μιλώ σε άλλον, εκτός αν ξεπεράσει πολύ τα όρια. Αντιδρώ πολύ στην αγένεια, δεν μπορώ τους αγενείς ανθρώπους. Κάποτε απαντούσα με αγένεια, τώρα απαντώ με τη συμπεριφορά μου», είπε στο Secret.

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV