Σχεδόν ενήλικες: Φωτεινή Αθερίδου: «Είμαι πολύ περήφανη που συμμετείχα σε αυτή τη σειρά»

0
116

Ευτυχισμένη μαμά αλλά και περήφανη επαγγελματίας, καθώς συμμετέχει σε μια τηλεοπτική δουλειά κινηματογραφικών απαιτήσεων.

Η Φωτεινή Αθερίδου απολαμβάνει τη μητρότητα, αλλά και το ρόλο της Έλενας στη σειρά «Σχεδόν ενήλικες», της Μυρτώς Κοντοβά, στο ΜΕGΑ, που έφτασε στο τέλος της!

– Με τι κριτήριο επιλέγετε τις δουλειές;

«Τις δουλειές όπου συμμετέχω, τις κοιτάζω πάντα ως θεατής. Το “Σχεδόν ενήλικες” είναι μια σειρά που θα μου άρεσε ως θεατής. Είναι πολύ προσεγμένη, πράγμα σπάνιο για τα ελληνικά δεδομένα. Με μια καταπληκτική εικόνα, ωραίο μοντάζ, ευρηματική σκηνοθεσία, ωραίες μουσικές και καστ. Πολύ ιδιαίτερη. Δεν έχω συναντήσει κάτι αντίστοιχο στην ελληνική τηλεόραση. Είμαι πολύ περήφανη που συμμετείχα σε αυτή τη σειρά».

-Και μάλιστα γίνατε ζευγάρι με τον Μάκη Παπαδημητρίου…

«Από την αρχή είχα ενθουσιαστεί, όταν η Μυρτώ μου είπε ότι θα κάνω το ζευγάρι με τον Μάκη Παπαδημητρίου. Τρελαίνομαι για τον Μάκη, ως οντότητα, ως ηθοποιός, ως άνθρωπος. Περάσαμε τέλεια στα γυρίσματα. Γελούσαμε πάρα πολύ».

-Απολαύσαμε και τη Θεοδώρα Τζήμου για πρώτη φορά σε κωμικό ρόλο…

«Είναι ηθοποιάρα! Ξεχωριστός ο χαρακτήρας της, καθώς είναι μια τύπισσα πολύ μποέμ. Ήταν μια ιστορία συγκατοίκησης και φιλίας, στο τώρα. Έχει να κάνει και με την πανδημία. Μου αρέσει που η Μυρτώ Κοντοβά έχει θίξει τη γενιά του Μάκη Παπαδημητρίου και του Γιάννη Στάνκογλου. Είναι η γενιά που αντιμετωπίζει την κρίση», είπε στον Τηλεθεατή.

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV