Άρης και Νικήτας Αργυρόπουλος: Θα ξετρελαθείς με τις αδημοσίευτες φώτο με τον πατέρα τους

0
122

Αφορμή τα δύο αδέρφια να αναρτήσουν φωτογραφίες με τον πατέρα τους στάθηκαν τα γενέθλιά του!

Ο Δημήτρης Αργυρόπουλος είναι ένας γοητευτικός άντρας, αλλά και ένας τρυφερός μπαμπάς, ο οποίος έχει μεγάλη αδυναμία στους δύο γιους του, τους οποίους απέκτησε με την πρώην σύζυγό του, Μαρία Μπακοδήμου και με την οποία έχει άριστες σχέσεις!

Ο Δημήτρης Αργυρόπουλος στις 27 Μαρτίου «έκλεισε» τα 51 του χρόνια, αλλά φέτος δεν θα το γιορτάσει όπως συνήθιζε στο παρελθόν λόγω κορονοϊού.

Όμως ανήμερα των γενεθλίων του δέχθηκε τις πιο θερμές ευχές από φίλους, συγγενείς και ανθρώπους που τον γνωρίζουν προσωπικά και τον εκτιμούν.

Ανάμεσα στα πρόσωπα που θέλησαν να του ευχηθούν «χρόνια πολλά» ήταν οι δυο γιοι του Νικήτας και Άρης Αργυρόπουλος που πόσταραν σε stories προσωπικές φωτογραφίες του πατέρα τους από το παρελθόν!

Να σας υπενθυμίσουμε ότι ο Άρης και ο Νικήτας έχουν ένα χρόνο διαφορά και υπηρετούν τη μαμά πατρίδα και απολύονται τον Σεπτέμβρη!

Η Μαρία Μπακοδήμου όταν είχαν μπει στο στρατό τα παιδιά της είχε πει: «Είναι διαφορετικό να πηγαίνει το παιδί σου να σπουδάσει και αλλιώς όταν πάνε στο στρατό. Η συγκίνηση που ένιωσα δεν συγκρίνεται… Ίσως επειδή είμαστε παραδοσιακή ότι πάνε να υπηρετήσουν τη μαμά πατρίδα… Εγώ και ο μπαμπάς τους κλαίγαμε πολύ… Δεν πήγαμε να τους ψωνίσουμε, πήγαν μόνοι τους… Πήγαμε με τον Δημήτρη να τους δούμε όταν παρουσιάστηκαν… και ήταν συγκινητικό πάρα πολύ».

Τα δυο αδέρφια υπηρετούν ακόμα τη μαμά πατρίδα, αλλά δεν ήταν δυνατόν να ξεχάσουν τα γενέθλια του πατέρα τους και ανήρτησαν φωτογραφίες του από το παρελθόν που δεν τις είχαμε δει ποτέ και δείτε τες και εσύ στην παρακάτω gallery!

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV