Backstage: Το gossip-tv στα γυρίσματα του clip για το τραγούδι που γράφτηκε για το ελληνικό #metoo

0
154

Backstage: To gossip-tv βρέθηκε στα γυρίσματα του νέου video clip του τραγουδιού “Μίλα” του Μάνου Τάκου για το ελληνικό #MeToo και εξασφαλίσαμε για εσάς αποκλειστικές φωτογραφίες και βίντεο από τα γυρίσματα.

Το ολοκαίνουργιο τραγούδι του Μάνου Τάκου με τίτλο “Μίλα” είναι γραμμένο και αφιερωμένο στο ελληνικό κίνημα για τα ανθρώπινα δικαιώματα (#MeToo). Στόχος του τραγουδιού είναι να αφυπνίσει όλους όσοι δεν έχουν καταφέρει ακόμα να δείξουν και να επικοινωνήσουν την σκοτεινή πλευρά του εαυτού τους.

Στο video clip που θα μεταδοθεί σε λίγες ημέρες στις ψηφιακές πλατφόρμες, συμμετείχαν δημοφιλείς και καταξιωμένοι ηθοποιοί που έχουν δώσει τον δικό τους προσωπικό αγώνα μετά τις καταγγελίες που έχουν δει τα φώτα της δημοσιότητας στο χώρο της υποκριτικής και του θεάτρου.

Ο Πέτρος Λαγούτης, η Μυρτώ Αλικάκη, ο πρόεδρος του Σ.Ε.Η. Σπύρος Μπιμπίλας και ο ηθοποιός Σπύρος Θεοδόσης βρέθηκαν εκεί και συμμετείχαν στο video clip, βάζοντας το δικό τους λιθαράκι για να καταπολεμήσουν την οποιαδήποτε μορφή βίας, στέλνοντας το δικό τους ηχηρό μήνυμα.

Αξίζει να σημειώσουμε πως έγιναν rapid test σε όλους πριν εισέλθουν στο studio και τηρήθηκαν όλα τα μέτρα προστασίας για την πανδημία του κορονοϊού.

Στο εν λόγω video clip του νέου καλλιτέχνη Μάνου Τάκου οι γνωστοί ηθοποιοί είχαν τον δικό τους ρόλο, καθώς στο clip διαδραματίζονται τρεις ιστορίες με διαφορετική είδους μορφή βίας.

Στο gossip-tv.gr μίλησαν αποκλειστικά ο τραγουδιστής και δημιουργός του νέου αυτού εγχειρήματος και μας εξήγησε τους λόγους που τον ενέπνευσαν και κατέληξε στην δημιουργία του κομματιού αλλά και το δικό του μήνυμα έστειλε ο Σπύρος Θεοδόσης.

Τι λέει ο τραγουδιστής Μάνος Τάκος στην κάμερα του gossip-tv για το νέο του τραγούδι και το ελληνικό #MeToo; Τι ήταν αυτό τον αφύπνισε και μπήκε στην διαδικασία να γράψει αυτούς τους στίχους;

Όλα όσα δήλωσε ο Σπύρος Θεοδόσης για τις καταγγελίες που έχουν γίνει στο ελληνικό θέατρο. Τέλος μας μίλησε για την φιλία του με τον Σπύρο Μπιμπίλα και έστειλε το δικό του μήνυμα προς όλους όσοι και όσες διστάζουν ακόμη και τώρα να επικοινωνήσουν το πρόβλημά τους.

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV