Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την ηθοποιό – Με φίλους στο Ζάππειο

0
135

Πάει σχεδόν ένας χρόνος από την τελευταία δημόσια εμφάνισή της, τον περασμένο Αύγουστο οπού ο φωτογραφικός φακός την είχε απαθανατίσει στην Επίδαυρο παρέα με τον Πάνο Βλάχο.

Αυτή τη φορά η Ελληνίδα ηθοποιός, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου που κάνει καριέρα στην Αμερική, βρέθηκε με φίλους στο κέντρο της Αθήνας.

Όπως η ίδια αποκάλυψε σε μερικές ημέρες θα φύγει και πάλι αφού οι υποχρεώσεις της, την καλούν και πάλι πίσω στην Αμερική.

Με casual look και χωρίς μακιγιάζ απόλαυσε τον ήλιο και την παρέα της στο Ζάππειο σε μια σπάνια εμφάνισή της.

«Θα φύγω μεθαύριο, θα πάω στην Αμερική γιατί έχω μια πράσινη κάρτα να διατηρήσω αλλά εδώ είναι η βάση μου τους τελευταίους μήνες” είπε και συνέχισε, “Η αλήθεια είναι ότι στην Αμερική δε μπορείς να πας αν δεν έχεις μάνατζερ να σε στείλει. Τώρα λόγω covid τα περισσότερα γίνονται διαδικτυακά, ακόμα και οι ακροάσεις. Μου λείπουν οι άνθρωποι όταν είμαι στην Αμερική, και η σωστή η φέτα μου λείπει. Στο Homeland ήμουν στο τελευταίο επεισόδιο, μια πολύ μικρή συμμετοχή… Το Ghosts of Monday, είναι ένα θρίλερ, είναι κάτι που δεν είχα ξανακάνει», είπε πρόσφατα στην εκπομπή Πάμε Δανάη, για τις συμμετοχές της σε ξένες σειρές.

Η ηθοποιός μάλιστα με αφορμή τις καταγγελίες και το Ελληνικό #metoo τοποθετήθηκε λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Γενικά αισθάνθηκα απόλυτο σεβασμό προς τα άτομα που μίλησαν, εγώ πέρασα πολύ δύσκολα με τις αποκαλύψεις και μερικές φορές την αντιμετώπιση. Ελπίζω πως όλο αυτό θα οδηγήσει σε μια κάθαρση. Ο χώρος μας είναι υπέροχος… Στην Αμερική, αυτό που βλέπω είναι ότι έχουν καθιερωθεί κανόνες για να προστατεύουν τα θύματα… Στη δουλειά μας κάποια πράγματα είναι λίγο υποκειμενικά, εμένα ας πούμε στη σχολή δε μου έμαθε κανείς πως είναι οι ακροάσεις…».

Δες την στην έξοδό της στο Ζάππειο στη gallery που ακολουθεί

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV