Survivor: Κρεμλίδου: Αυτή την συμφωνία έκανε με τον James πριν μπει στο παιχνίδι

0
126

Για ποιο λόγο αποφάσισες να πας στο «Survivor»;

«Νομίζω πως ήταν καρμικό. Όλα έγιναν πολύ γρή­γορα, όμως ένιωσα πως ήταν η κατάλληλη στιγμή και μου δόθηκε η ευκαιρία, το έκανα χωρίς δεύτερη σκέψη. Παλιότερα είχα συζητήσει για το Nomads, αλλά είχε μείνει μετέωρη η κατάσταση».

Είπες πως το «Survivor» είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Ποια ήταν η δυσκολία του;

«Πίστευα ότι θα βρέχει συνέχεια και επειδή θα κοιμόμα­σταν έξω, θα ήμουν επιρρεπής σε ασθένειες όπως η πνευ­μονία. Αυτό που με δυσκόλεψε εν τέλει ήταν η υγεία μου, γιατί έπαθα αφυδάτωση και ηλίαση και δεν είχα δυνάμει».

Για να αποχωρήσεις οικειοθελώς, έφτασες στα όρια σου;

«Από ένα σημείο και μετά ήμουν καταβεβλημένη. απλώς προσπαθούσα να αντέξω λίγο παραπάνω. Δεν με κράτα­γαν τα πόδια μου και λιποθυμούσα, ήμα­σταν πολλές ώρες στον ήλιο με ελάχιστη τροφή. Πήγαινα στην κλινική, μου έβαζαν ορό, αλλά αυτό με κρατούσε για ένα 24ωρο. Είχα ήδη ξεπεράσει τα όριο μου. ήταν δώρο-άδωρο να πηγαινοέρχομαι στο νοσοκομείο».

Πότε χτύπησε το καμπανάκι στον οργανισμό σου και είπες «τέλος»;

«Αφού έλειπα για μία εβδομάδα στο νοσοκομείο και επέ­στρεψα, έμεινα για περίπου 24 ώρες και εκεί κατάλαβα ότι δεν μπορώ να αγωνιστώ με αυτές ης συνθήκες, θα ταλαι­πωρώ τους πάντες στην ομάδα μου αλλά και την παραγω­γή».

Βγαίνοντας από το παιχνίδι με ποιους θα κάνεις παρέα;

«Ήδη κάνω παρέα με τη Βαλέρια και τον Δημήτρη, όχι μόνο επειδή βγήκαν αλλά επειδή το επέλεξα. Επίσης, με τον Πε­ρικλή και μιλάμε στο instagram με την Ασημίνα. Από εκεί και πέρα, περιμένω να δω την προσέγγιση των παιδιών που θα αποχωρήσουν στο μέλλον, θα έκανα με όλους παρέα, απλώς δε νομίζω πως θα ταίριαζα με τον Κώστα και τη Σοφία».

Πώς προέκυψε η γνωριμία με τον Τζέιμς πριν μπείτε στο «Survivor»;

«Βρέθηκα για δουλειά στη Ρόδο και για ένα κομμάτι της χρειάστηκα τις υπηρεσίες του: Κάναμε tour στις παραλίες του νησιού με το ιστιοπλοϊκό του. Μιλήσαμε μόνο για μερικές ώρες».

Δηλαδή όταν τον είδες στο παιχνίδι ήταν έκπληξη;

«Ναι, Δεν τον είχα δει στα casting, εκείνος μου έστειλε μήνυμα ότι με είδε. Όταν μάθαμε ότι μπαίνουμε και οι δύο, συμφωνήσαμε να μην πούμε ότι γνωριζόμαστε για να “κό­ψουμε” αντιδράσεις. Εν τέλει, απλά το παραδέχτηκε μόνος του».

Σαν άντρας σου άρεσε κάποιος στο «Survivor»;

«Δεν είχα διάθεση να κοιτάξω κάποιον ερωτικά. Όταν μπή­κα στο παιχνίδι είχα ήδη αφήσει μια σχέση έξω, την οποία διακόψαμε αφότου επέστρεψα, για άλ­λους λόγους», σύμφωνα με το περιοδικό Tv 24.

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV