Ελένη Μενεγάκη: Ντύθηκε στα κόκκινα και έριξε… ατάκα – φωτιά στο instagram

0
120

Ελένη Μενεγάκη: Την ώρα που οι φήμες τη θέλουν να επιστρέφει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, εκείνη έκανε νέα ανάρτηση με ατάκα – φωτιά!

Μπορεί τη φετινή σεζόν να απουσιάζει από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες, ωστόσο κάθε της νέα ανάρτηση θα συζητηθεί, τόσο από τους διαδικτυακούς της φίλους, όσο και από τα δημοσιογραφικά Media.

Η Ελένη Μενεγάκη γνωρίζει αρκετά καλά τα κόλπα της δημοσιότητας και η αλήθεια είναι πως προτιμά να κρατά τη σιωπή της, γύρω από τις φήμες που περικυκλώνουν το όνομά της.

Πρόσφατα μάλιστα τα δημοσιεύματα την ήθελαν να ετοιμάζεται για την τηλεοπτική της επιστροφή, αυτή τη φορά μέσα από τη συχνότητα του Mega…

«Η Ελένη Μενεγάκη επιστρέφει στην τηλεόραση και συγκεκριμένα στο MEGA. Οι διαπραγματεύσεις γίνονται περίπου εδώ και ένα μήνα. Τις τελευταίες ημέρες οι διαπραγματεύσεις γίνονται με τον δικηγόρο της Ελένης Μενεγάκη, γιατί στο τέλος είναι το συμβόλαιο. Το συμβόλαιο είναι τουλάχιστον για δύο έτη», ανέφερε το ρεπορτάζ της εκπομπής Ευτυχείτε.

Την ίδια ώρα, η ωραία Ελένη εξακολουθεί να ανεβάζει φωτογραφίες στα social media, μιας και οι φανατικοί τηλεθεατές της, την ακολουθούν πλέον πιστά στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Το μεσημέρι της Τρίτης 6/4 η Ελένη Μενεγάκη έκανε τη νέα της ανάρτηση, ενώ συνόδευσε τη φωτογραφία της με μια ατάκα, γεμάτη νόημα. Δείτε περισσότερα παρακάτω…

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV