Μαρία Τζομπανάκη: Οι πρώτες δηλώσεις για τον ερχομό του εγγονού της!

0
122

Ο Ορφέας Αυγουστίδης έγινε μπαμπάς καθώς η σύντροφός του, η Κατερίνα η οποία δεν έχει καμία σχέση με τον χώρο του θεάματος, γέννησε σήμερα ένα αγοράκι.

Η Μαρία Τζομπανάκη είπε χαρακτηριστικά: «Ναι έγινα γιαγιά. Εγώ, βέβαια, σκέφτομαι πάντα τον Ορφέα, ότι ο Ορφέας έγινε πατέρας , ότι είναι με μια καταπληκτική γυναίκα, με ένα καταπληκτικό κορίτσι, η μάνα του παιδιού του είναι απίστευτο πλάσμα. Αυτό για εμένα είναι το πιο σημαντικό απ’ όλα. Εγώ χαίρομαι που γέννησα και μεγάλωσα αυτό το παιδί. Ποτέ δεν με στενοχώρησε ο Ορφέας»!

Η ηθοποιός τόνισε στην εκπομπή Happy Day: «Το μωρό μοιάζει και στους δυο: και στη Γεωργία και στον Ορφέα. Εγώ ως μαμά βλέπω πολλά χαρακτηριστικά του Ορφέα. Τον ξαναβλέπω δηλαδή, αλλά είναι πιο όμορφος από τον Ορφέα.».

Και υπογράμμισε: « Εμείς είμαστε πίσω, κοντά, αν χρειαστεί κάτι (η νύφη μου) να τρέξουμε. Ό,τι χρειαστούν τα παιδιά, θα έχουν αγάπη από όλους μας».

Και κατέληξε λέγοντας η Μαρία Τζομπανάκη: «Με ρώτησε και ο γιος μου πως θα με φωνάζει το μωρό και απάντησα «όπως θέλει». Δεν ξέρουμε ποιο θα είναι το όνομα του μωρού. Θα είναι ακόμη μια μεγάλη χαρά. Δεν ξέρω τι θα διαλέξουν, ένα όνομα που θα του ταιριάζει, που θα του πηγαίνει, όποιο κι αν είναι αυτό. Δεν ξέρουμε, όμως, ποιο θα είναι αυτό. Είμαστε διακριτικοί και δεν ρωτάμε».

Να τους ζήσει!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παραπάνω!

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV