Ορφέας Αυγουστίδης: Η φωτό με την κούκλα σύντροφό του και το συγκινητικό μήνυμα για τον γιο του

0
118

Μπαμπάς έγινε ο Ορφέας Αυγουστίδης και η χαρά του είναι απερίγραπτη. Η κούκλα σύντροφός του, γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι και το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Νωρίς το πρωί της Πέμπτης (8-04) ο Ορφέας Αυγουστίδης έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στη εκπομπή Στη φωλιά των Κου Κου, περιγράφοντας τις πρώτες ώρες με το μωρό του στο μαιευτήριο.

«Είμαστε πολύ καλά! Μιάμιση ημέρα μπαμπάς ίσον με μιάμιση ημέρα άυπνος. Είμαι σε μια κατάσταση είναι Πέμπτη πρωί, βράδυ…; Πόσο σπουδαία στιγμή! Τόσο μεγάλο ξεκλείδωμα! Μέσα σε ένα δευτερόλεπτο όλα αλλάζουν. Σας ευχαριστώ που ενδιαφέρεστε γι’ αυτό το γεγονός με τέτοια ηρεμία.»!

Και πρόσθεσε ο ηθοποιός: «Είμαστε ακόμα στο Ρέα, έχουμε ακόμα μία ημέρα. Και η Γεωργία και ο μικρός είναι μια χαρά! Βγήκε 3,500 κιλά. Η Γεωργία θηλάζει. Η μαμά μου (Μαρία Τζομπανάκη) το περίμενε πώς και πώς…».

Λίγη ώρα νωρίτερα ο ηθοποιός ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δυο υπέροχες φωτογραφίες. Στην πρώτη πόζαρε αγκαλιά με τον νεογέννητο γιο του ενώ στη δεύτερη τον είδαμε αγκαλιά με την σύντροφό του. Το μήνυμά του είναι πραγματικά συγκινητικό.

«Και έρχεται η ΖΩΗ να μας αποκαλύψει έτσι απόλυτα ότι τίποτα πραγματικό δεν μπορεί να μπει σε αναμονή και σε παύση (και ας φαίνεται έτσι αυτούς τους καιρούς) μην ξεχνιόμαστε, η ΖΩΗ προχωράει, μεγαλύτερη απόδειξη η καρδιά του ΓΙΟΥ μου που νοιώθω να χτυπάει στο στέρνο μου όταν τον κρατάω. Και η υπέροχη Γιωργία μου που η γενναιότητά της και η γενναιοδωρία της με έκανε να εμπιστευτώ ξανά τις φωτεινές ποιότητες της ανθρωπότητας και ότι όντως ο καρπός ενός όμορφου έρωτα μπορεί να φέρει την αθανασία των ερωτευμένων.

Ευτυχώς που υπάρχουν αυτοί οι υπέροχοι ανθρώπου εδώ στο @rea_maternity να μας φροντίζουν γιατί έχουμε πέσει στο πάτωμα και έχουμε γίνει βούτυρα από τη γλυκά και την αγάπη», σημείωσε ο ίδιος.

Την είδηση είχε αποκαλύψει πρώτη η Δανάη Μπάρκα η οποία μέσα από την εκπομπή της Πάμε Δανάη είχε πει χαρακτηριστικά:

«Έχω να σας πω μια ευχάριστη είδηση. Μου ήρθε μια πληροφορία ότι ένας πολύ αγαπημένος μας άνθρωπος που είχαμε πει πάλι εδώ ότι η σύντροφός του περιμένει μωράκι, μου ήρθε μια πληροφορία σήμερα ότι χθες γέννησαν. Ο Ορφέας Αυγουστίδης. Να τους ζήσει, να είναι γερό, καλότυχο και να κυνηγάει πάντα τα όνειρά του».

Δες τον αγκαλιά με το κορίτσι του, μια πανέμορφη γυναίκα.

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV