Μπραντ: Χάνει τα κιλά της εγκυμοσύνης και μας δείχνει το μακιγιάζ που αδυνατίζει το πρόσωπo

0
194

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της βιώνει η Ανίτα Μπραντ. Έχει καταφέρει να είναι και μια full time μαμά αλλά και να αφιερώνει χρόνο στη δουλειά της, δηλαδή να ομορφαίνει εμάς με τα μυστικά της.

Μέσα από πρόσφατη εμφάνισή της στην εκπομπή Happy Day η Ανίτα Μπραντ μοιράστηκε με τις γυναίκες τηλεθεάτριες ένα απίστευτο μυστικό για το πώς μπορούμε να κάνουμε το τέλειο μακιγιάζ, το οποίο να μας αδυνατίζει το πρόσωπο.

Η ίδια έχοντας μπει πλέον σε μια διαδικασία να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης, δοκιμάζει όλες τις νέες τάσεις του μακιγιάζ δίνοντας παράλληλα τις συμβουλές της για το πώς μπορούμε να πετύχουμε το ιδανικό make up που σβήνει τις ατέλειες του πρόσωπου μας, όταν έχουμε παραπάνω κιλάκια.

Η Ανίτα Μπραντ πήρε 24 κιλά αλλά δεν την ενδιαφέρει να τα χάσει γρήγορα, αφήνει το σώμα της να επανέλθει με ήρεμους ρυθμούς χωρίς άγχος! Άλλωστε, όπως η ίδια είπε στον Χάρη Χριστόπουλο αρέσει πολύ τώρα που είναι «τσουπωτή»!

Έχει ήδη χάσει αρκετά και αυτά που «φαίνονται» και στο κουκλίστικο πρόσωπό της τα «σβήνει» τα μυστικά της «όπλα».

Χρησιμοποιώντας μεθόδους όπως οι φωτοσκιάσεις ή αλλιώς contouring, έκανε πιο έντονα τα ζυγωματικά και τις γωνίες της, ενώ έδειξε πώς μπορούμε να “κρύψουμε” λίγο το «διπλό σαγονάκι» μας.

Αφού ολοκληρώσει το contouring, εφαρμόζει ένα πολύ πιο ανοιχτόχρωμο προϊόν σε όλα τα σημεία που θέλει να “φωτίσει”, στο κέντρο του μετώπου, κάτω από τα μάτια, πάνω από τα χείλη και στο κέντρο του πιγουνιού.

Δες στο βίντεο πώς το κάνει βήμα προς βήμα

Όσο για την καθημερινότητα της ως νέα μαμά;

«Δεν υπάρχει αυτό που ζούμε με τον Χάρη! Το μωρό είναι ένα όνειρο. Η αλήθεια είναι ότι θέλαμε πολύ να έρθει στη ζωή μας και τώρα το απολαμβάνουμε στο 100%. Ο μικρός κοιμάται μαζί μας και είναι συνέχεια με εμάς ακόμα και στη δουλειά. Είναι ό,τι πιο ωραίο μας έχει συμβεί, αλλά αν θέλω να είμαι ειλικρινής, πρέπει να πω ότι πέρα από τα ωραία και ειδυλλιακά υπάρχει απίστευτη κούραση και πολύ ξενύχτι. Όσο και να μου το έλεγαν φίλες και γνωστές μου, δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Αυτό το πλάσμα σε χρειάζεται 24 ώρες το 24ωρο, επτά ημέρες την εβδομάδα. Για τη μητέρα αυτό είναι εξοντωτικό.

Υπήρξαν μέρες που πραγματικά νόμιζα ότι θα καταρρεύσω. Ειδικά στην αρχή που έκλαιγε και δεν ήξερα τι μπορεί να έφταιγε: Τώρα που μεγαλώνει σιγά-σιγά και γνωριζόμαστε καλύτερα είναι πιο ήρεμα τα πράγματα», είχε πει η ίδια στο Gala.

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV