Mαρία Ηλιάκη: Ταλαιπωρημένη αποκαλύπτει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει στην εγκυμοσύνη της

0
106

Η Μαρία Ηλιάκη διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της αφού σε λίγους μήνες θα κρατά στα χέρια της το πρώτο της παιδί.

Και μέσα σε αυτή την περίοδο η Μαρία βιώνει όλες τις «γλυκές» ταλαιπωρίες, ανακατωσούρες, ζαλάδες, υπνηλία και όλα αυτά.

Η ίδια μάλιστα αποκάλυψε μέσα από ένα ποστ της πως θα οργανώσει ένα Live για να μοιραστεί με όλες τις εγκυούλες τα γνωστά κοινά τους «προβλήματα», τα οποία φυσικά και ξεχνιούνται με τον ερχομό του μωρού.

Η Μαρία Ηλιάκη μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της δεν σταματά να δημοσιεύει instastories δείχνοντάς μας πώς περνά τη μέρα της. Όταν ο σύντροφός της είναι στη δουλειά, εκείνη μαγειρεύει υγιεινά, φροντίζει τον εαυτό της, κάνει μάσκες ομορφιάς, πηγαίνει στο κομμωτήριο και… περπατά αρκετή ώρα. Κάνει βόλτες στη Ζυρίχη και είναι πιο ήρεμη και όμορφη από ποτέ!

Το πρόγραμμα μια μέλλουσας μαμάς κατά το ευτυχές αυτό διάστημα της εγκυμοσύνης έχει φυσικά και τους τακτικούς προγεννητικούς ελέγχους.

Η Μαρία μάλιστα πρόσφατα μέσα από ένα Instagram ποστ αποκάλυψε τις αλλαγές πoυ κάνει στη γκαρνταρόμπα της λόγω των κιλών της εγκυμοσύνης. Σε άλλο πρόσφατο ποστ της αποκάλυψε επίσης ότι ταλαιπωρείται από ζαλάδες, ανακατωσούρες, πρηξίματα ενώ όταν κοιμάται ροχαλίζει.

«Κάποια στιγμή κορίτσι πρέπει να μιλήσουμε και για αυτά τα not που σου συμβαίνουν κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Που είναι έτσι καθόλου ευχάριστα. Ζαλάδες, ανακατωσούρες, πρηξίματα. Κάποια στιγμή θα μιλήσουμε και για αυτά. Τώρα θέλω να σας αφιερώσω αυτό που ζούμε καθημερινά σε αυτό το σπίτι», είχε πει.

Μέσα από το νέο βίντεο της η Μαρία, αποκάλυψε:

«Όλες εδώ με την κοιλιά τούρλα να λέμε τι ωραία που περνάμε στην εγκυμοσύνη, παναγία μου να μιλήσουμε για αυτά τα ευχάριστα. Για τις αναγούλες, τις ζαλάδες, τους πονοκεφάλους, τα πρηξίματα, την κούραση. Να τα πούμε όλα αυτά κάποια στιγμή να γελάσουμε με τα χάλια μας», είπε ενώ δείχνει ταλαιπωρημένη.

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV