The 2night show: Ελέτσι: Η ζωή με δυο μαμάδες, η βάφτιση στα 12 και οι οικονομικές δυσκολίες

0
123

Η επιχειρηματίας, δημοσιογράφος και πρώην παίκτρια του Survivor άνοιξε την καρδιά της και για πρώτη φορά αποκάλυψε στιγμές της προσωπικής της ζωής.

Η όμορφη Ελίζαμπεθ μιλώντας στον παρουσιαστή αναφέρθηκε στα ιδιαίτερα παιδικά χρόνια που βίωσε, μεγαλώνοντας σε ένα σπίτι με δύο μαμάδες και πολλά αδέλφια ενώ εξηγεί γιατί βαπτίστηκε σε ηλικία 12 ετών και πόσο δυσκολεύτηκε μέχρι να ορθοποδήσει επαγγελματικά.

«Βαπτίστηκα 12 ετών γιατί ήμασταν έξι παιδιά και ο μπαμπάς μου δεν είχε χρήματα για να μας βαφτίσει. Ήταν πολύ δύσκολες οι συνθήκες τότε, επειδή μεγάλωσα με δυο μαμάδες.

Στη Νιγηρία αυτό επιτρέπεται και ο μπαμπάς μου το έκανε και εδώ στην Ελλάδα. Είμαι πολύ ευλογημένη γιατί μας μεγάλωσαν με ήθος και αξιοπρέπεια», είπε και συνέχισε:

«Είναι σοκαριστικό να μεγαλώνεις με δυο μαμάδες. Θυμάμαι στα τραπέζια ήταν και οι δυο μαμάδες, η μια αριστερά και η άλλη δεξιά. Ήταν περίεργο να το βλέπω αυτό, τρώγαμε όλοι μαζί και αυτή η εικόνα ήταν λίγο σοκαριστική. Όταν πέθανε ο μπαμπάς μου, οι δύο γυναίκες χωρίστηκαν κι η μητριά μου είναι στην Ισπανία. Δεν έχω επικοινωνία μαζί της γιατί δεν την συμπάθησα πολύ. Ήταν σαν να είχε επέμβει στον γάμο των γονιών μου», είπε.

Η Ελίζαμπεθ αποκάλυψε παράλληλα πως όταν «έφυγε» από τη ζωή ο μπαμπάς, αναγκάστηκε να δουλέψει προκειμένου να βοήθησε τη μαμά της οικονομικά. Ξεκίνησε να δουλεύει στα 15 της πηγαίνοντας σε ινστιτούτα ομορφιάς. «Έκαναν κοτσιδάκια στα μαλλιά και έβαζα εξτένσιον. Ήταν πάρα πολλά τα χρήματα τότε», είπε.

Δες το σχετικό απόσπασμα

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV