Survivor: Πάνος Καλίδης: Η δήλωση για τον Τριαντάφυλλο που θα συζητηθεί!

0
127

Νιώσατε ποτέ ότι βγήκατε εκτός ορίων;

Όταν κάποια στιγμή έπιασα τον εαυτό μου να βγαίνει εκτός ορίων, χωρίς να μπορώ να ελέγξω το ξέσπασμα μου, δήλωσα παραίτηση. Έχασα έναν αγώνα επάθλου επικοινωνίας και, συνειδητοποιώντας ότι δεν θα έβλεπα την οικογένεια μου, άρχισα να βρίζω. Ήταν η πρώτη φορά που εκτονώθηκα έτσι και ήταν κάτι που δεν το περίμενα από τον εαυτό μου. Γενικότερα, πάντως δείξατε έναν ήπιο χαρακτήρα. Ήταν ακόμη η εποχή που μπορούσα να ελέγξω τον εαυτό μου, το τι θα πω και πώς, χωρίς να προσβάλω ή να ενοχλήσω τους συμπαίκτες μου. Όσο είχα έλεγχο του εαυτού μου, μπορούσα να προχωρώ στο παιχνίδι χωρίς να σκέφτομαι ότι θέλω να φύγω.

Πώς διαχειριζόσασταν τις εντάσεις γύρω σας;

Με τη λογική, με το τι θα έκανα αν ήμουν έξω και με το τι θα ήθελε να βλέπει ο τηλεθεατής. Τι θα είναι δίκαιο όχι μόνο για μένα, αλλά και για τους θεατές. Μου αρέσει η δικαιοσύνη και στην προσωπική μου ζωή και το ίδιο προσπαθούσα να δείξω και μέσα στο παιχνίδι. Πότε άρχισε να στραβώνει το κλίμα στη Μπλε Ομάδα; Ο ερχομός των νέων παικτών συνέπεσε με το ότι είχαν ήδη περάσει δυο-τρεις μήνες κακουχίας, άρα τα μυαλά όλων μπορεί να λειτουργούσαν λίγο περίεργα. Δεν έφταιγε, λοιπόν, η είσοδος των καινούργιων, αλλά η κακή ψυχολογία και η κακή φυσική κατάσταση που έφερε νεύρα.

Είχατε σκεφτεί ποτέ «τι κάνω εγώ εδώ»;

Όχι, ήξερα πολύ καλά τι έκανα εκεί, ήξερα τη θέση μου στο «Survivor». Ήξερα ποιος είμαι, ήξερα πως θα έκανα ό,τι μπορούσα στα αθλήματα, αλλά γνώριζα ότι η ομάδα μου δεν έπρεπε να περιμένει πολλά. Ούτε εγώ είχα μεγάλες προσδοκίες από τον εαυτό μου. Όταν είδα ότι μειώνονται οι κακοί παίκτες και ότι ήμουν ένας αδύναμος κρίκος που πολλές φορές έγινε αιτία να αποχωρήσουν καλύτεροι από εμένα, κατάλαβα ότι έπρεπε κι εγώ σιγά σιγά να φύγω…

Ο κόσμος όμως σας ήθελε στο παιχνίδι. Πιστέψατε ποτέ ότι μπορούσατε να φτάσετε μέχρι τον τελικό;

Ούτε για μια στιγμή. Θα το θεωρούσα άδικο για το «Survivor» να φτάσει στον τελικό ένας άνθρωπος που δεν έχει αθλητική παιδεία. Δεν θα ήθελα να δημιουργήσω προβλήματα στην ομάδα, ούτε συζητήσεις γύρω από το όνομα μου και σενάρια για να τραβήξω τις κάμερες επάνω μου. Γι’ αυτό δεν είχα ποτέ σκοπό να φτάσω ως το τέλος.

Θα κάνετε κάποιο σχόλιο για τον Τριαντάφυλλο;

Είναι ένας παίκτης που δεν μπορεί να φέρει νίκες, όμως φέρνει μεγάλο ενδιαφέρον με τον τρόπο με τον οποίο επιβιώνει σε ένα παιχνίδι, έχοντας μάλιστα απέναντι του μια ομάδα που βρίσκει μόνο λάθη επάνω του.

Πιστεύετε ότι μπορεί να αντέξει για καιρό ακόμη έτσι;

Δεν ξέρω τις ψυχικές του δυνάμεις. Δεν ήμασταν ποτέ κοντά για να γνωρίζω πώς είναι ο χαρακτήρας του και πόσο θα αντέξει. Ελπίζω να αντέξει γιατί δεν περνάει και καλά.

Η γνώμη σας για τον Γιώργο Κοψιδά; Ξαφνιαστήκατε όταν αποχώρησε;

Νομίζω ότι η αποχώρηση θα του κάνει καλό. Είναι ένας πάρα πολύ σκεπτόμενος και ιδιαίτερος άνθρωπος. Όμως, είχε αρχίσει και αυτός, όπως κι εγώ, να χάνει σωματικές και πνευματικές δυνάμεις. Δεν έχω κάτι κακό να πω για αυτόν, ήταν ένας πολύ λογικός άνθρωπος.

Όταν πια τελειώσει το παιχνίδι, ποιους από τους συμπαίκτες σας θα θέλατε να ξανασυναντήσετε;

Θα σας πω πως έχω μιλήσει με όλους όσοι έχουν φύγει από το «Survivor». Επιδίωξα εγώ να επικοινωνήσω μαζί τους και μόνο ένας από αυτούς δεν μου απάντησε. Δεν θα σας πω, όμως, ποιος.

Ποιον θα θέλατε να δείτε νικητή;

Θα ήθελα μια τετράδα που έχω πιστέψει ότι μπορεί να φτάσει στον τελικό. Είναι ο Σάκης, ο Τζέιμς, ο Ηλίας και η Καρολίνα. Ίσως και η Μαριαλένα, είπε στο περιοδικό 7 μέρες Tv.

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV