Λευτέρης Μυτιληναίος: «Έφυγε» ξεχασμένος από συγγενείς και φίλους – Το μεγάλο του παράπονο

0
110

Ο σπουδαίος 77χρονος ερμηνευτής τους τελευταίους μήνες νοσηλευόταν σε ιδιωτική κλινική της Κορίνθου, λόγω προβλημάτων υγείας. Την τραγική είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή ο φίλος του και παλιός ηθοποιός Γιάννης Μπουρνέλης, ο οποίος έγραψε στο προφίλ του στο facebook: «Μόλις πληροφορήθηκα ότι “έφυγε” από κοντά μας ο αγαπημένος τραγουδιστής και καλός φίλος Λευτέρης Μυτιληναίος. Με τον Λευτέρη συνεργαστήκαμε για πολλές χρονιές στο Άκρον, αλλά και σε άλλες καλλιτεχνικές εκδηλώσεις. Σπουδαίος τραγουδιστής, με επιτυχίες που ακούγονται, μέχρι σήμερα… Καλό ταξίδι, Λευτέρη μου, θα σε θυμόμαστε με αγάπη και νοσταλγία για τις όμορφες στιγμές που μας χάρισες».

Ο Λευτέρης Μυτιληναίος είχε παντρευτεί δύο φορές και απέκτησε έναν γιο. Ο ίδιος πάντα καμάρωνε για τις μεγάλες δισκογραφικές επιτυχίες που είχε κάνει στο παρελθόν. «Αμφιβολίες», «Δεν είναι, φίλε, όλες ίδιες οι καρδιές», «Κομπάρσος της καρδίας σου δεν θα γίνω», «Ποια είσαι εσύ που την καρδιά μου δεν ρωτάς», «Λείπεις εσύ, λείπει η ζωή μου», «Γιατί μου τη θυμίσατε» και πολλά άλλα τραγούδια.

Η τελευταία σύντροφος της ζωής του Χαρά, η γυναίκα που τα τελευταία δύο χρόνια ήταν ο φύλακας άγγελος του, για τον σπουδαίο τραγουδιστή που έφυγε από τη ζωή.

«Με τον Λευτέρη γνωριστήκαμε στον προαστιακό και αγαπηθήκαμε αμέσως. Για δύο χρόνια ήμασταν μαζί, μέχρι που ο θάνατος μας χώρισε. Από την κλινική θα έβγαινε στα τέλη Ιουνίου και θα πηγαίναμε σπίτι μας. Ωστόσο, την προηγούμενη Πέμπτη ανέβασε λίγο πυρετό και οι γιατροί μας είπαν πως θα τον μεταφέρουν στο Νοσοκομείο Κορίνθου, Έτσι και έγινε. Μάλιστα, τη Δευτέρα του πήγα και ειδικό στρώμα για να μην ανοίξει. Πήγαινε καλά, δηλαδή. Τη νύχτα, λοιπόν, με ενημέρωσαν ότι απεβίωσε από κορονόϊό» μας λέει η σύντροφος του με λυγμούς. Τη ρωτάμε αν είχε άλλους συγγενείς. «Τον είχαν ξεχάσει σχεδόν όλοι κι αυτό ήταν το μεγάλο του παράπονο» λέει συγκινημένη.

Ωστόσο, ο μεγάλος καλλιτέχνης τον Ιούνιο του 2016 είχε μιλήσει για όλη τη ζωή του, ενώ έκδηλο ήταν και το παράπονό του για το γεγονός ότι ο Σπύρος Παπαδόπουλος δεν τον είχε καλέσει σε κάποια εκπομπή του. Ειλικρινά, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν είμαι στις επιλογές του. Δεν διέπρεψα; Δεν τραγούδησα μεγάλα σουξέ; Δεν έκανα καλά τη δουλειά μου; Δεν έχω κάτι , εναντίον του κυρίου Παπαδόπουλου αλλά δημοσιοποιώ το παράπονο μου για το καλό του, γιατί δεν είναι σωστό να καλεί τους ίδιους και τους ίδιους», έλεγε σε αυτή την σπάνια συνέντευξή του.

«Είχα ψώνιο με το τραγούδι. Σε ηλικία 13 χρόνων γράφτηκα στο ωδείο στον Πειραϊκό Σύνδεσμο και σπούδασα κλασικό τραγούδι και φωνητική. Έμαθα για την αναπνοή, πώς να ποστάρεις τη φωνή σου, τρόπους να μην κουράζεσαι, πότε να βγάλεις την κορόνα, πού να κόψεις. Οταν ήμουν στο Γυμνάσιο, συμμετείχα σε χορωδίες, τραγούδησα στο Θέατρο Παρνασσού οπό Δημοτικό Θέατρο του Πειραιά άπειρες φορές. Στα 16 μου πήγα στα «Ταλέντα» του Γιώργου Οικονομίδη, που τα παρουσιάζαμε με την Ρένα Ντορ Διαγωνίστηκα με ένα κομμάτι του Γιάννη Βογιατζή, το “Ο ήλιος γέρνει στα βουνά”, και πήρα το πρώτο βραβείο, ένα κοστούμι και μία σόμπα, και κάποια ηλεκτρικά είδη από το Ράδιο-Αθήναι, αν θυμάμαι καλά», περιέγραφε ο ίδιος, ενώ για τη γνωριμία του με τον Ωνάση είχε πει: «Ένα βράδυ που στο μαγαζί είχε έρθει ο Ωνάσης, μου λέει η Παμέλα: “Λευτεράκο, δεν πας να κάτσεις στο τραπέζι του κυρίου Αριστοτέλη;” Πηγαίνω, λοιπόν, κάθομαι στην παρέα -ήταν, θυμάμαι, με τον οικονομικό διευθυντή του κι έναν φίλο του μπασκετμπολίστα-και κάποια στιγμή γυρίζει ο Ωνάσης, ο οποίος είχε προφανώς αρχίσει να αισθάνεται βαριά τα χρόνια στους ώμους του, και μου λέει; “Να σου πω, ρε πιτσιρικά. Μπορείς να με μικρύνεις 30 χρόνια και να δώσω ό,τι έχω και δεν έχω γι’ αυτό;” Του απάντησα αυθόρμητα πως δεν μπορεί να ζητάει από μένα κάτι τέτοιο. Του άρεσε που του μίλησα παλικαρίσια. Είχε τόσο καημό που μεγάλωνε, κι έβλεπε ο άνθρωπος πως κοίτα λεφτά δεν φέρνουν πίσω τα νιάτα».

Πηγή: Espresso

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV