MasterChef 5: Ο Κουτσόπουλος παντρεύεται; Ζήτησε από παίκτη να του ρίξει τα Ταρώ!

0
118

MasterChef 5: Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος φαίνεται πως διανύει μία πολύ καλή περίοδο στα προσωπικά του και δεν αποκλείεται να τον δούμε στο μέλλον να ντύνεται γαμπρός!

Πάντως, όταν έμαθε την ώρα της αποψινής δοκιμασίας ότι ο Παύλος ρίχνει τα Ταρώ και προβλέπει το μέλλον δεν δίστασε να πάει στον εξώστη και να τον… πιάσει για να τον ρωτήσει πώς ακριβώς προβλέπει τα μελλούμενα!

Όταν ο Παύλος του εξήγησε, ο θείος Λεωνίδας έκανε την πλάκα του αλλά δεν δίστασε να τον παροτρύνει να ρίξει για εκείνον τα Ταρώ για να μάθει αν πάει για… γάμο.

Είναι πάντως γεγονός ότι ο γνωστός σεφ και κριτής του MasterChef όλο και πληθαίνει τις δημόσιες εμφανίσεις του με την αγαπημένη του Χρύσα Μιχαλοπούλου με την οποία συνεργάζονται και στο διαδικτυακό ραδιόφωνο που έχει εκείνος.

Πρόσφατα, σε τηλεοπτική της συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, η ηθοποιός, όταν ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στον κριτή του MasterCher και στη σχέση τους εμμέσως, ρωτώντας την αν είναι ερωτευμένη, εκείνη του απάντησε «με τι» και ο Γρηγόρης αστειευόμενος της είπε «με τη μπεσαμέλ» και στη συνέχεια της είπε αν ο έρωτας περνάει από το στομάχι… Η Χρύσα Μιχαλοπούλου χωρίς υπεκφυγές απάντησε: «Περνάει από το στομάχι. Μαγειρεύω φανταστικά… Και τρώω πάρα πολύ. Παλιά ήμουν πιο αδύνατη…»!

Μιλώντας για τη συνεργασία της με τον αγαπημένο της Λεωνίδα Κουτσόπουλο στο ραδιόφωνο είπε μεταξύ άλλων: «Είμαι στο Samano Radio,και κάνω εκπομπή. Εκεί κάνει εκπομπή και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος. Για αυτό μπήκα και εγώ»!

Όσο για τον γνωστό σεφ, αν και δεν αναφέρεται ποτέ στη σχέση του, είναι πολλοί εκείνοι που λένε μαρτυρούν πως διανύει μία πολύ καλή φάση στα προσωπικά του, έχοντας στο πλευρό του τη Χρύσα. Πάντως σίγουρα τον ενδιαφέρει να μάθει αν θα παντρευτεί στο άμεσο μέλλον. Δείτε το βίντεο παραπάνω με όσα είπε στον Παύλο, ζητώντας να μάθει αν ο ίδιος πάει για γάμο:

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV