Τι λέτε να σκέφτεται ο Δημήτρης Μοθωναίος; Με σπορ εμφάνιση στο κέντρο της Αθήνας!

0
113
City365-logo-posts

Ανήκει στην κατηγορία με τους πιο πετυχημένους και αγαπητούς ηθοποιούς της γενιάς του. Ο Δημήτρης Μοθωναίος το ξεκίνημα της φετινής σεζόν βρέθηκε σε έναν… κόντρα ρόλο, αφού τον είδαμε στον ANT1 και στο πλευρό της Φαίης Σκορδά.

Μια συνεργασία η οποία έληξε σύντομα με την παρουσιάστρια και τον ηθοποιού να κρατούν άριστες φιλικές σχέσεις. Κάτι που αποδείχθηκε αργότερα από την απόφαση του Δημήτρη να μιλήσει ανοιχτά στο Πρωινό για την σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε σε παιδική ηλικία.

Μια εξομολόγηση την οποία ο ηθοποιός χρειάστηκε αρκετά χρόνια προκειμένου να μιλήσει ανοιχτά, βρίσκοντας ένα κύμα συμπαράστασης και αγάπης στο πλευρό του.

Ο Δημήτρης Μοθωναίος λατρεύει το κέντρο της Αθήνας, όπου και συχνά θα περάσει τον ελεύθερο χρόνο του με φίλους! Αυτή τη φορά, ο ηθοποιός φόρεσε τα αθλητικά του και βγήκε για Μετακίνηση 6, χωρίς κάποια παρέα στο πλευρό του. Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον Δημήτρη στο κέντρο της Αθήνας, αρκετά… σκεπτικό θα λέγαμε. Λέτε να περίμενε με αγωνία το ραντεβού του για περίπατο στην πόλη;

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες…

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV