Από το δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ στο κέντρο της Αθήνας! Αγνώριστη με σπορ εμφάνιση

0
106
City365-logo-posts

Πασίγνωστη δημοσιογράφος και παρουσιάστρια φόρεσε τα αθλητικά της και βγήκε για Μετακίνηση 6 στο κέντρο της Αθήνας!

Μπήκε στον χώρο της τηλεόρασης και της δημοσιογραφίας από αρκετά νεαρή ηλικία. Η Η Ενημέρωση την κέρδισε από νωρίς, ενώ από το 2009 μέχρι και σήμερα, η γνωστή δημοσιογράφος βρίσκεται στον ΣΚΑΙ, ανάμεσα στους παρουσιαστές για το δελτίο ειδήσεων του σταθμού.

Ο λόγος για την Εύα Αντωνοπούλου η οποία έχει μια πετυχημένη πορεία στον χώρο της τηλεόρασης. Σε πρόσφατη συνέντευξή της μάλιστα, η δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ είχε αναφερθεί και στη σχέση της με τον σύζυγό της, Παναγιώτη Αρκουμανέα…

«Ο κόσμος νομίζει ότι οι δημοσιογράφοι ξέρουμε παραπάνω πράγματα και δεν τα λέμε. Όταν το μαθαίνουμε μας τρώει η γλώσσα μας και το λέμε. Ο Παναγιώτης είναι ικανός -και μου σπάει τα νεύρα νεύρα – επειδή είμαι δημοσιογράφος πολλές φορές να μην μου πει πράγματα επειδή ξέρει ότι αυτή είναι η δουλειά μου. Ρωτάω αλλά δεν μου λέει».

Η Εύα Αντωνοπούλου ανήκει στην κατηγορία με τις πιο μοντέρνες και σύγχρονες γυναίκες της Ενημέρωσης. Εκτός από το στυλ της, η ίδια φροντίζει για τη σωματική της κατάσταση, αφού συχνά θα τη δούμε να φορά τα αθλητικά της και να βγαίνει για τρέξιμο στην πόλη.

Αυτή τη φορά, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Εύα Αντωνοπούλου στο κέντρο της Αθήνας στην πιο αθλητική της εμφάνιση. Θα την αναγνωρίζατε άραγε αν τη συναντούσατε τυχαία;

Δείτε περισσότερα στις παρακάτω φωτογραφίες…

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV