Βαρύ πένθος για τον Τάσος Τρύφωνος: «Δεν περίμενα να φύγεις τόσο γρήγορα»

0
136
City365-logo-posts

Δύσκολες ώρες για τον παρουσιαστή του τηλεπαιχνιδιού «Ο πιο αδύναμος κρίκος», Τάσο Τρύφωνος, καθώς έφυγε από τη ζωή μια πολύ στενή του συνεργάτιδα.

Ο Τάσος Τρύφωνος, πόσταρε στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media μια κοινή τους φωτογραφία και έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα του:

«Σήμερα δυστυχώς έφυγε από τη ζωή μια πολύτιμη συνεργάτης μου τα τελευταία χρόνια στον «κρίκο» και στο THE CHASE. Ένας υπέροχος, δημιουργικός άνθρωπος με απίστευτη ενέργεια και αγάπη για τη ζωή. «Αντζηηη μου…» – όπως σε φώναζα – δεν περίμενα να φύγεις τόσο γρήγορα. Ζήτησες να με δεις πριν λίγες μέρες και ήρθα προχθές στην “Αροδαφνούσα”. Ευτυχώς γιατί αλλιώς θα είχα ενοχές ότι δεν σε πρόλαβα. Φεύγωντας σου είπα “θα ξανάρθω…”.

Ήξερα όμως μέσα μου ότι μάλλον ήταν η τελευταία φορά που σε έβλεπα . Σήμερα το πρωί «έφυγες» ελπίζω γαλήνια χωρίς τους αφόρητους πόνους που προκαλεί ο καρκίνος. Θα μας λείψουν η δημιουργικότητα σου, τα απίθανα φαγητά σου , το γέλιο σου και η θέληση για ζωή. Κουράγιο στο Χρήστο , στο γιο σας Στέφανο, στον πατέρα και τις αδελφές σου που σε λάτρευαν . Το επεισόδιο του Σαββάτου θα είναι αφιερωμένο στην Αγάθη μας με ειδική κάρτα «εις μνήμη»… Agathe Vorka».

Όπως ήταν φυσικό, οι διαδικτυακοί του φίλοι τον «βομβάρισαν» με σχόλια συμπαράστασης.

Δείτε τη φωτογραφία και την ανάρτησή του στη gallery που ακολουθεί:

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV