Βασίλης Μπισμπίκης: Κρίση στον γάμο του τηλεοπτικού Βόσκαρη;

0
153
City365-logo-posts

Ο ταλαντούχος ηθοποιός και θεατράνθρωπος Βασίλης Μπισμπίκης, ο τηλεοπτικός σταρ «Βόσκαρης» της σειράς του ΑΝΤΙ «Άγριες μέλισσες» σύμφωνα με πρόσφατες φή­μες που κυκλοφορούν στους καλλιτεχνικούς κύκλους αλλά και με δημοσίευμα της Espresso, βιώ­νει την πρώτη κρίση στον γά­μο του με την εντυπωσιακή με­λαχρινή και low profile σύζυγό του Κωνσταντίνα Μπεκιάρη.

Αν και ο ίδιος ο ηθοποιός σπά­νια αναφέρεται στις συνεντεύ­ξεις του στην προσωπική του ζωή, στο παρελθόν είχε δηλώ­σει ότι η σύζυγος του ήταν εκεί­νη που τον «άλλαξε»! «Ερω­τεύτηκα, παντρεύτηκα και έχω χαλαρώσει πλέον» είχε το­νίσει χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων.

Πρότυπο συζύγου και μη­τέρας, η Κωνσταντίνα Μπε­κιάρη στέκεται στο πλευρό του μακριά από τα φλας της δημοσιότητας, μεγαλώνοντας τον μοναχογιό τους.

Ο σκλη­ρός και βίαιος διευθυντής των φυλακών στο Διαφάνι είναι τελείως διαφορετικός στην προ­σωπική του ζωή, λένε όσοι τον γνωρίζουν προσωπικά. Είναι ένας στοργικός σύντροφος και πατέρας, που τον κάνει ό,τι θέ­λει ο γιος του.

«Το παιδί μετα­τοπίζει τις ευθύνες και τις προ­τεραιότητες» είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξη του, για να συμπληρώσει: «Με τρά­βηξε από την τρέλα της δου­λειάς και με έκανε καλύτερο ως καλλιτέχνη», ενώ δεν εί­χε διστάσει να παραδεχτεί ότι δεν χαλάει χατίρι στον μικρό, σε αντίθεση με τη σύζυγ;o του, η οποία είναι πιο αυστηρή.

Όσο για το πώς ένας αντισυμβατικός πρωταγωνιστής πα­ντρεύτηκε, η απάντηση του πριν από έναν χρόνο ήταν: «Μα αντισυμβατικό είναι πλέ­ον να παντρευτείς. Δεν είναι και τόσο εύκολο όσο φαίνε­ται» . Πάντως οι στενοί τους φίλοι και συνεργάτες μιλούν για, μία κρίση που συμβαίνει σε όλα τα ζευγάρια, έπειτα από 15 ολόκληρα χρόνια συμβίω­σης και γάμου.

Αγνοώντας τις φήμες, ο σκηνοθέτης και πρω­ταγωνιστής Βασίλης Μπιομπίκης αυτή την εποχή δουλεύ­ει με πάθος πίσω από την κά­μερα με την ομάδα του Cartel για να μεταφέρουν στο σινεμά την πιο πολυσυζητημένη παρά­σταση των τελευταίων ετών, το «Άνθρωποι και Ποντίκια» του Τζον Στάινμπεκ.

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV