Ελένη Μενεγάκη: Η Άνοιξη είναι εδώ και αυτή είναι η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της

0
124
City365-logo-posts

Η Άνοιξη είναι εδώ και είναι η αγαπημένη εποχή της Ελένης Μενεγάκη, μια περίοδος που συνήθως βλέπουμε να κάνει αλλαγές στην εμφάνισή της.

Ειδικά τη φετινή Άνοιξη η Ελένη έχει πολλούς λόγους να τη χαίρεται.

Έχει απολαύσει στο έπακρο το χρόνο που επιθυμούσε να περάσει με την οικογένειά της μακριά από τηλεοπτικές υποχρεώσεις ενώ μετά τις επίσημες ανακοινώσεις του Mega ότι από τη νέα σεζόν θα παρουσιάσει την εκπομπή της, είναι σε δημιουργικό «πυρετό» προετοιμασίας.

Άρα; Τι απομένει; Να ανοίξουν και οι νομοί για να μπορέσει το φετινό Πάσχα να το περάσει στον επίγειο παράδεισό της, την Άνδρο.

Πέρα όμως από όλα αυτά, εμείς παρατηρήσαμε λοιπόν και τις πρώτες αλλαγές που έχει κάνει στην εμφάνισή της.

Πέταξε πια τα σκουρόχρωμα κραγιόν αφού πλέον βάφει τα χείλη της με τα πιο αγαπημένα της ανοιχτά χρώματα, όπως το φούξια και το κοράλλι ενώ ξεκίνησε τα πιο ανοιξιάτικα χτενίσματα.

Ξέρεις, αυτά που η Ελένη λατρεύει με τις μικρές πλεξούδες και το ελαφρύ σπάσιμο. Κακά τα ψέματα αφού η Ελένη φόρεσε το έντονο φούξια κι έκανε το τέλειο πλεξουδένιο στεφάνι τότε και επίσημα κορίτσια, ήρθε και η δική μας σειρά για αλλαγές… πιο φωτεινές και πιο ανάλαφρες!

Δες τις φωτογραφίες

Με ένα μόνιμο χαμόγελο στα χείλη της, διώχνει κάθε κακή σκέψη και προχωρά τη ζωή της με αισιοδοξία έχοντας δίπλα της ανθρώπους που την αγαπούν και την εκτιμούν.

Η επιστροφή για εκείνη είναι ένα νέο restart και το πρώτο της μήνυμα μετά την επίσημη ανακοίνωση του Mega είναι η απόλυτη επιβεβαίωση.

«Ναι! Είναι αλήθεια!
Από τον Σεπτέμβριο θα είμαι στο MEGA!
Έχω τεράστια χαρά και ενθουσιασμό που επιστρέφω στο πρώτο μου τηλεοπτικό σπίτι!
Την πρώτη φορά που πέρασα αυτό το κατώφλι δεν ήξερα τι θα μου έφερνε η ζωή. Ή η τηλεόραση.
Το μυαλό μου πετούσε παντού, χάζευα τα περιοδικά και τραγουδούσα συνέχεια.
Τώρα που γυρίζω, ξέρω πως αυτό που μου έλειψε, αυτό που πεθύμησα πιο πολύ αυτούς τους λίγους μήνες που ήμασταν χωριστά, είναι η επαφή μας!
Η αγάπη που μου στέλνατε απλόχερα, τα γέλια μας, οι άνθρωποι που γνωρίζαμε μαζί, οι ιστορίες που μοιραζόμασταν, τα χρόνια που μεγαλώναμε παρέα. Αυτά θέλω να ξαναβρούμε με νέους τρόπους ή με παλιούς, δεν έχει σημασία… το σημαντικό είναι να είμαστε μαζί και εγώ υπόσχομαι να είμαι πάντα η Ελένη σας, η φίλη που σας χαμογελάει και σας δείχνει την αισιόδοξη πλευρά της ζωής!
Στο MEGA!
Όλα αρχίζουν ξανά….
#eleni #megatv
@megatvcom», σημείωσε η ίδια.

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV