Πρίγκιπας Φίλιππος – Βασίλισσα Ελισάβετ: Το συγκινητικό animation video που έγινε viral!

0
130
City365-logo-posts

Απέραντη θλίψη σκόρπισε στη βασιλική οικογένεια ο θάνατος του 99χρονου πρίγκιπα Φίλιππου. Εδώ και λίγες ώρες κυκλοφορεί ένα συγκινητικό animation video για εκείνον στα social media.

Ο Πρίγκιπας Φίλιππος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 99 ετών και λόγω του κορονοϊού στην κηδεία του θα παρευρεθούν ελάχιστα άτομα.

H κηδεία του συζύγου της Bασίλισσας Ελισάβετ θα γίνει το Σάββατο, σε στενό κύκλο, καθώς θα μπορέσουν να παρεβρεθούν μόλις 30 άτομα, λόγω και των περιορισμών του covid-19, ενώ σύμφωνα με επιθυμία του πρίγκιπα Φίλιππου, η σορός του δεν θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

Εδώ και λίγες ώρες κυκλοφορεί ένα animation video κάνει τον γύρο του διαδικτύου, το οποίο δημιουργήθηκε εις μνήμην του Δούκα του Εδιμβούργου.

Το εν λόγω video είναι ένα σύντομο απόσπασμα από την ταινία κινουμένων σχεδίων «The Queen’s corgi» ένα Βέλγικο animation του 2019 για τη βασίλισσα Ελισάβετ και ένα από τα αγαπημένα της σκυλάκια.

Στο συγκινητικό και τρυφερό video, όπως θα δείτε παρακάτω, ο Πρίγκιπας Φίλιππος μπαίνει στο γραφείο της βασίλισσας Ελισάβετ και να της προσφέρει ένα κουτί με την αγγλική σημεία. Όταν το ανοίγει, βγαίνει από μέσα το corgi που είχε χάσει και εκείνη τρελαίνεται από χαρά.

Στο τέλος βλέπουμε να κοιτάζει ο ένας τρυφερά τον άλλον και να δίνουν ένα τρυφερό φιλί στο μάγουλο.

Δείτε το video.

https://www.instagram.com/p/CNpCTKtHbXV

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV