Survivor: Γιώργος Λιανός: Η φωτογραφία με τη νεογέννητη κόρη του στον Άγιο Δομίνικο

0
123
City365-logo-posts

Survivor: Ο Γιώργος Λιανός με μία φωτογραφία αποκάλυψε ότι στον Άγιο Δομίνικο είναι η αγαπημένη του με τη νεογέννητη κόρη του.

Η σύντροφός του Κωνσταντίνα Καραλέξη στις αρχές Μαρτίου γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι, τέταρτο κατά σειρά παιδί του Γιώργου Λιανού.

Από τότε η καρδιά του χτυπά δυνατά για τη μικρούλα η οποία και τον… ανάγκασε να επιστρέψει για λίγο στην Ελλάδα, να την υποδεχθεί και να πάρει ξανά το δρόμο της επιστροφής για τον Άγιο Δομίνικο προκειμένου να συνεχίσει τη δουλειά του.

Η αλήθεια είναι ότι ο Γιώργος Λιανός φροντίζει να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Είναι όμως και κάποιες στιγμές που ο ίδιος σε ανύποπτο χρόνο εκφράζεται με τον πλέον τρυφερό τρόπο για τους δικούς σου ανθρώπους.

Ο Γιώργος είχε δηλώσει για τη γέννηση της κόρης του: «Μου μοιάζει λίγο, ναι. Δεν ήμουν στον τοκετό, δεν επιτρέπεται. Με πήραν τηλέφωνο ότι γεννάει και μπήκα στο αεροπλάνο. Μ’ αρέσει πολύ το Βαλέρια και επειδή η μία μου κόρη είναι από Α (Αριάνα) και η άλλη από Β, ΑΒ. Γεννήθηκε το παιδάκι, ήξερα ότι είναι καλά και πήρα αεροπλάνο να έρθω. Πρώτη φορά το είδα με… τηλεκπαίδευση. Μας χωρίζουν πολλές ώρες, το ξέραμε ότι θα γίνει κάπως έτσι»!

Η Κωνσταντίνα Καραλέξη μπορεί να πέρασε στην Ελλάδα την περίοδο της εγκυμοσύνης, όμως μετά τη γέννηση της κόρης της, ταξίδεψαν μαζί στον Άγιο Δομίνικο προκειμένου να βρίσκονται κοντά στον Γιώργο Λιανό.

Δες παρακάτω τη φωτογραφία που ανήρτησε με την νεογέννητη κόρη του

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV