Eurovision 2021: Από την Ευρώπη μέχρι τις Η.Π.Α. και την Ασία παρακολούθησαν τη Stefania

0
115

Eurovision 2021: Η Stefania τραγούδησε και έκανε αποκαλύψεις σε ένα ξεχωριστό Instagram Live της Eurovision

Τη Δευτέρα 19 Απριλίου, η Stefania πλημμύρισε με τη λαμπερή παρουσία και το κέφι της τα social media και την ιστοσελίδα της Eurovision, στο πλαίσιο της καμπάνιας Country Celebration Days, με την οποία η Eurovision φωτίζει κάθε μέρα του Απριλίου μια διαφορετική εθνική συμμετοχή. Έτσι, όλη την ημέρα η Stefania και το «Last Dance» βρίσκονταν παντού στις αναρτήσεις και στα stories των ψηφιακών μέσων της Eurovision, με αποκορύφωμα ένα Instagram Live το απόγευμα της Δευτέρας απευθείας από το ραδιομέγαρο της ΕΡΤ.

Χαμογελαστή, με χαλαρή διάθεση και σε παιχνιδιάρικη αλληλεπίδραση με τους χορευτές που θα την πλαισιώσουν στη σκηνή της Ahoy Arena, σε αυτό το μισάωρο Instagram Live η Stefania απάντησε σε ερωτήσεις των φαν, που την παρακολουθούσαν από κάθε γωνιά του πλανήτη, τραγούδησε και μίλησε για όσα της αρέσουν.

Ενθουσιασμένη από την ανταπόκριση, η 18χρονη τραγουδίστρια δεν σταματούσε να στέλνει χαιρετισμούς σε όσους συνδέθηκαν ζωντανά από την Ευρώπη έως και το Μεξικό, τη Βραζιλία, τις Η.Π.Α. και την Ινδονησία. Ερμήνευσε ένα απόσπασμα του «Last Dance», με το οποίο θα μας εκπροσωπήσει στην 65η Eurovision, μίλησε για το ελληνικό φαγητό, την ελληνική πόλη και την ομάδα που προτιμά, και απάντησε σε ερωτήσεις για τη συμμετοχή της στο διαγωνισμό. Αποκάλυψε επίσης ποιες άλλες συμμετοχές της φετινής Eurovision ξεχωρίζει και τραγούδησε ένα απόσπασμα της ισπανικής συμμετοχής, του «Voy a quedarme» του Blas Cantó. Ο Ισπανός τραγουδιστής ήταν συνδεδεμένος με το Instagram Live και της έστειλε μήνυμα ζωντανά, κάτι που την ενθουσίασε ιδιαίτερα.

https://www.instagram.com/p/CN2kgU2nt5O

cat_Eurovision

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV