Survivor: Απίστευτο! Δες πόσες θερμίδες καταναλώνει καθημερινά η Άννα Μαρία Βέλλη

0
135
City365-logo-posts

Survivor:  Η Άννα Μαρία Βέλλη είναι μία ψιλόλιγνη κοπέλα και στο ριάλιτι επιβίωσης αδυνάτισε κι άλλο…Η γνωστή YouTuber με την επιστροφή της από τον Άγιο Δομίνικο και την εμφάνισή της στο «Love It» δεν θύμιζε σε τίποτα την κοπέλα που είδαμε στο survivor!

H Άννα Μαρία Βέλλη μπήκε 55 κιλά και έχασε 7 κιλά μέσα στο παιχνίδι, όμως πια πήρε κιλά και ζυγίζει… 60 κιλά!

«Μπήκα 55 κιλά. Πρέπει να έφτασα 47. Τώρα είμαι 60. Σε περίπτωση που σκέφτεστε να μπείτε στο survivor για να αδυνατίσετε σας το λέω», είχε αποκαλύψει η ίδια σε story της στο Instagram.

Μέσα από πρόσφατη συνέντευξή της η ίδια αποκάλυψε πόσες θερμίδες καταναλώνει καθημερινά και πραγματικά δεν το πιστεύεις!

Τι σε δυσκόλεψε περισσότερο μέσα στο παιχνίδι;
«Βγαίνοντας από το παιχνίδι, τρεισήμισι μήνες μετά, μπορώ να σου πω ότι αυτό που με δυσκόλεψε περισσότερο δεν ήταν π πείνα, αλλά το ότι θα έπρεπε να συναναστρέφομαι 24 ώρες το 24ωρο ανθρώπους με τους οποίους στη ζωή μου δεν θα επέλεγα να κάνω παρέα. Τον πρώτο καιρό αυτό που σε δυσκολεύει είναι σαφέστατα η πείνα και η αδυναμία. Δεν είναι εύκολο να γυρνάς στο μηδέν, να πρέπει να μάχεσαι για να εξασφαλίσεις την τροφή σου, να βρίσκεις ξύλα και να ανάβεις φωτιά για να μαγειρέψεις το ελάχιστο φαγητό που σου δίνει η παραγωγή ή να πρέπει να ψαρέψεις και να μαζεύεις καρύδες για να φας κάτι παραπάνω. Αλλά αυτό είναι κάτι που το συνηθίζεις με τον καιρό. Οι ανθρώπινες σχέσεις είναι το δυσκολότερο κομμάτι γιατί είναι ένα παιχνίδι ψυχολογίας»

Πόσα κιλά ήσουν πριν μπεις στο παιχνίδι και πόσα κιλά είσαι τώρα;
«Ζυγίστηκα πριν μπω στο Survivor και ήμουν 55 κιλά. Όταν έφυγα, πρέπει να ήμουν 46-47 κιλά και επιστρέφοντας μέσα σε δεκαπέντε μέρες πήρα σχεδόν 15 κιλά, γιατί αυτή τη στιγμή η ζυγαριά μου δείχνει 60».

Δηλαδή παίρνεις κάθε μέρα και ένα κιλό;
«Ναι! Είμαι σε μια φάση που δεν τρώω επειδή πεινάω, αλλά επειδή έχω μπροστά μου φαγητό. Επειδή ο οργανισμός μου ήταν σε ένα σοκ όλο αυτό το διάστημα και δεν ήξερε πότε θα ξανατραφεί, τρώω πολύ και χωρίς συνοχή. Νομίζω ότι πρέπει να απευθυνθώ σε διατροφολόγο για να με βοηθήσει. Πάντα έτρωγα πολύ, αλλά τώρα πραγματικά δεν σταματάω αν δεν πάρεις από μπροστά μου το φαγητό. Λεν το έχω υπολογίσει, αλλά μπορεί να καταναλώνω και 6.000 με 7.000 θερμίδες την ημέρα», αποκάλυψε η ίδια στο περιοδικό ΟΚ.

Και η αλήθεια είναι πως όντως συμβουλεύτηκε διατροφολόγο και το αποκάλυψε λίγες ημέρες μετά τη συνέντευξή της μέσα από το instagram της. “Αυτή είναι η αγαπημένη μου διατροφολόγος!

Την γνώρισα κάποια χρόνια πριν στην προσπάθεια μου να βάλω κιλά… στη μετά Survivor εποχή ο στόχος είναι να μη βάλω άλλα!”, σχολίασε στα InstaStories της.
Ξεκινά λοιπόν διατροφή η Άννα Μαρία!

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV