Η Φάρμα: Η πρώτη ανάρτηση της Ειρήνης Κολιδά μετά την οικειοθελή αποχώρησή της

0
135

Η Φάρμα: Η Ειρήνη Κολιδά αποχώρησε οικειοθελώς από το ριάλιτι του ΑΝΤ1, το Σάββατο (24/4) και σήμερα έκανε την πρώτη της ανάρτησή της, επιστρέφοντας στο σπίτι!

Να σας θυμίσουμε πως η παίκτρια της Φάρμας αποχώρησε από το παιχνίδι, με την δική της θέληση, μετά την μονομαχία που είχε με την συμπαίκτριά της, Μαρία Μιχαλοπούλου, παραχωρώντας την θέση της, όπως είδαμε στο επεισόδιο του Σαββάτου.

Η γνωστή γυμνάστρια αισθάνθηκε πως ο κύκλος στο επιτυχημένο ριάλιτι του ΑΝΤ1 έλαβε το τέλος του και επέλεξε να επιστρέψει στον γιο της που τόσο πολύ της είχε λείψει όλο αυτό το διάστημα.

Η Ειρήνη Κολιδά, το πρωί της Δευτέρας έκανε την πρώτη της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram με ένα μακροσκελές κείμενο, μιλώντας για την εμπειρία που αποκόμισε από το ριάλιτι.

Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά: “Από που να αρχίσω και που να τελειώσω…… Μόνο να χαμογελάσω μπορώ, με μια καρδιά πλημμυρισμένη από αγάπη και ένα μυαλό γεμάτο όμορφες στιγμές. Η Φάρμα για εμένα ήταν ένα όνειρο όπου έγινε πραγματικότητα, επισφραγίζοντας την αγάπη μου για τους ανθρώπους, τα ζώα και την Φύση… Όοοολη αυτή η ομορφιά που έζησα ήταν ένα παζλ συμπληρωμένο…από ξεχωριστά όμορφους ανθρώπους και εντός και εκτός της Φάρμας. Και Φύση… η τόσο αγνή και ανόθευτη μορφή της, η αρμονία που υπάρχει σε κάθε δημιούργημα είναι εδώ για να μας υπενθυμίζει ότι η Ζωή είναι ωραία… απλά και απέριττα!!! Το μεγαλύτερο ευχαριστώ μου και μία τεράστια αγκαλιά σε οοοοοολους εσάς για την αγάπη που μου δίνεται χωρίς ίχνος τσιγκουνιάς!!! Σας αγαπώ!!!!”.

Δείτε την ανάρτησή της.

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV