Όσκαρ 2021: Η… άβολη στιγμή των φετινών βραβείων και η ατάκα που θα μείνει στην ιστορία!

0
123

Όσκαρ 2021: Υπέρ του δέοντος φαίνεται πως χάρηκε υποψήφιος για το χρυσό αγαλματίδιο που έβγαλε τα… άπλυτα των γονιών του στη φόρα!

Ο λόγος για τον Daniel Kaluuya που έκανε τη μητέρα του και την αδελφή του οι οποίες ήταν παρούσες στην τελετή απονομής των Όσκαρ, να θέλουν να ανοίξει η γη να τις… καταπιεί!

Ο ταλαντούχος ηθοποιός ο οποίος ήταν και φαβορί για την κατάκτηση του Όσκαρ Β’ Ανδρικού Ρόλου για την ερμηνεία του στην ταινία Judas and the black Messiah ήταν τόσο χαρούμενος που κατέκτησε το βραβείο που όταν βρέθηκε στη σκηνή για να ευχαριστήσει για τη νίκη του είπε κάτι που έκανε τους πάντες να σαστίσουν.

“Είναι απίστευτο. Η ζωή είναι απίστευτη. Η μητέρα μου και ο πατέρας συναντήθηκαν. Έκαναν σεξ. Είναι απίστευτο” είπε ο 32χρονος ηθοποιός θέλοντας να… υπερτονίσει το γεγονός ότι γεννήθηκε και έζησε μία τόσο σπουδαία στιγμή όπως είναι η νίκη ενός βραβείου Όσκαρ.

Αρχικά η μητέρα του και η αδελφή του έδειξαν να μην καταλαβαίνουν τι ακριβώς έλεγε ο νεαρός ηθοποιός όμως σύντομα κατάλαβαν πως είχαν γίνει… ρεζίλι με όσα ξεστόμισε.

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω:

Να θυμίσουμε ότι ο Daniel Kaluuya το 2018 είχε κερδίσει υποψηφιότητα για Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου για την ερμηνεία του στην ταινία “Get Out” όμως δεν είχε καταφέρει να το κατακτήσει.

cat_Hollywood

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV