Μαρία Ηλιάκη: Ετοιμάζει το παιδικό δωμάτιο και η φωτό γίνεται viral

0
119

Η Μαρία Ηλιάκη μπαίνει στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της και οι προετοιμασίες είναι πυρετώδεις.

Μπορεί ακόμη να μην μας έχει αποκαλύψει το φύλο του μωρού που περιμένει, ωστόσο μοιράστηκε με τους followers της μια φωτογραφία θέλοντας να μας δείξει την… προίκα του μωρού της.

Η παρουσιάστρια ανυπομονεί να κρατήσει στα χέρια της το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον αγαπημένο της, Στέλιο Μανουσάκη και η ευτυχία της δεν κρύβεται.

Αυτό το διάστημα η όμορφη Μαρία επιμελείται το παιδικό δωμάτιο.

Αυτές οι στιγμές είναι ιερές για τις μέλλουσες μανούλες και όλα πρέπει να γίνονται βήμα βήμα.

Σίγουρα πάντως το παιδικό δωμάτιο θα έχει το στιλ της, αφού και η ίδια έχει πολύ ωραίο γούστο και περιμένουμε πώς και πώς να το δούμε ολοκληρωμένο.

Θυμίζουμε πως την ευχάριστη είδηση της εγκυμοσύνης αποκάλυψε η ίδια η Μαρία Ηλιάκη, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου (14-02) δημοσιεύοντας μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Είναι τόσα πολλά ….διαφορετικα και πρωτόγνωρα αυτά που αισθάνομαι και βιώνω αυτούς τους μήνες που ο,τι και και να γράψω δε θα μπορέσει να τα περιγράψει…Ένα μεγάλο “Σ´αγαπω” στον άνθρωπο μου και ένα “Ευχαριστω” στη ζωή που είναι τόσο όμορφη…», είχε γράψει δείχνοντας μας την φουσκωμένη της κοιλίτσα!

Η Μαρία Ηλιάκη μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της δεν σταματά να δημοσιεύει instastories δείχνοντάς μας πώς περνά τη μέρα της.

Όταν ο σύντροφός της είναι στη δουλειά, εκείνη μαγειρεύει υγιεινά, φροντίζει τον εαυτό της, κάνει μάσκες ομορφιάς, πηγαίνει στο κομμωτήριο και… περπατά αρκετή ώρα. Κάνει βόλτες στη Ζυρίχη και είναι πιο ήρεμη και όμορφη από ποτέ!

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV