Πάολα και Καραφώτης έδωσαν την πρώτη covid free συναυλία παγκοσμίως!

0
118

Ελληνική πρωτιά και στη… σκιά της πανδημίας αφού η Πάολα και ο Κώστας Καραφώτης έδωσαν χθες το βράδυ την πρώτη covid free συναυλία παγκοσμίως!

Οι δύο καλλιτέχνες χάρισαν στο κοινό του Ισραήλ μοναδικές ερμηνείες συνοδεία της Ορχήστρας Μίκης Θεοδωράκης σε μία μαγική βραδιά που μας θύμισε επιστροφή στην κανονικότητα!

Η συναυλία δόθηκε σε έναν από τους πιο γνωστούς συναυλιακούς χώρους του Τελ Αβίβ, το Γκνέι Γιεχοσούα, όπου θαυμαστές των δύο καλλιτεχνών αλλά και του μεγάλου Μίκη Θεοδωράκη απόλαυσαν μία μοναδική συναυλία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο Ισραήλ έχουν μηδενιστεί οι θάνατοι στη χώρα αφού πάνω από το 60% του πληθυσμού έχει εμβολιαστεί και πλέον τα πάντα είναι ανοιχτά. Καφετέριες, θέατρα, μουσεία και φυσικά συναυλιακοί χώροι έχουν πλέον ανοίξει και η ζωή έχει επιστρέψει στους κανονικούς της ρυθμούς προ κορονοϊού.

Γι’ αυτό και το Ισραήλ αποτελεί πρότυπο παγκοσμίως μιας και η μετάδοση έχει περιοριστεί σε πολύ λίγους ανθρώπους, παρ’ όλο που τον περασμένο Ιανουάριο κατά μέσο όρο νοσούσαν καθημερινά περίπου 2.000 άτομα.

Εφόσον λοιπόν φεύγει η σκιά του κορονοϊού, ήταν καιρός και για τους Έλληνες καλλιτέχνες να δουλέψουν, με τον Κώστα Καραφώτη και την Πάολα να απολαμβάνουν, όσο και ο απλός κόσμος αυτή την μεγάλη επιστροφή τους στα μουσικά δρώμενα.

Σύντομα θα ακολουθήσουν και άλλες συναυλίες Ελλήνων καλλιτεχνών στο Ισραήλ, όπως του Γιάννη Κότσιρα αλλά και του Νίκου Βέρτη ο οποίος είναι ιδιαιτέρως αγαπητός εκεί.

Δείτε απόσπασμα από τη μαγική βραδιά παρακάτω:

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV