Άγγελος Λάτσιος: Οι αδημοσίευτες φωτό του είναι το κάτι… άλλο! Όπως δεν τον έχεις ξαναδεί

0
120

Γιατί όσο ψάχνει κανείς βρίσκει και πραγματικά αυτό το account είναι σκέτος θησαυρός καθώς βρήκαμε δεκάδες αδημοσίευτες φωτογραφίες του Άγγελου Λάτσιου!

Πρόσφατα ο γιος της Ελένης Μενεγάκη μοιράστηκε με τους followers του φωτογραφίες με την κόρη της Δωροθέας Μερκούρη, Γαία. Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που αναρωτήθηκαν αν τα δυο νεαρά παιδιά είναι φίλοι ή «παίζει» κάτι παραπάνω.

Το σίγουρο πάντως είναι πως Άγγελος και Γαία περνούν μαζί πάρα πολύ χρόνο με τους δυο τους να απολαμβάνουν στιγμές της καθημερινότητάς τους.

Τόσο ο Άγγελος Λάτσιος όσο και η Γαία συχνά μοιράζονται κοινές τους φωτογραφίες στα social media δίχως ωστόσο να ταγκάρουν ο ένας τον άλλον διατηρώντας ένα χαμηλό προφίλ στο είδος της σχέσης που τους συνδέει.

Το προπερασμένο Σάββατο (17-04) μάλιστα ο γιος της Ελένης Μενέγακη και του Γιάννη Λάτσιου μας έκανε για μια ακόμη φορά την έκπληξη μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram αφού ανήρτησε φωτογραφίες με την Γαία απαθανατίζοντας τις όμορφες στιγμές τους.

Ο Άγγελος Λάτσιος είναι λάτρης του Instagram και δημοσιεύει εκπληκτικές φωτογραφίες και instastories στον προσωπικό του λογαριασμό!

Μπορεί για αρκετό καιρό να απέφευγε τις φωτογραφίες, ωστόσο το τελευταίο διάστημα παραμένει ενεργός στο instagram, κάνοντας συνεχώς νέες αναρτήσεις.

Ο Άγγελος, τον τελευταίο χρόνια έχει αλλάξει ριζικά την εξωτερική του εμφάνιση.

Θέλοντας να υιοθετήσει ένα πιο rock και νεανικό στυλ, αποφάσισε να μακρύνει τα μαλλιά του, σε σημείο μάλιστα που στην αρχή είχαμε δυσκολευτεί να τον αναγνωρίσουμε.

Έχει αποκτήσει νέα τατουάζ και έχει ένα υπέροχο στυλ!

Σε αυτές τις νέες φωτογραφίες μάλιστα που ανακαλύψαμε θα δεις τον Άγγελο όπως ποτέ άλλοτε. Αν όχι σε όλες στις περισσότερες φωτογραφίες είναι παρέα με την Γαία, είτε στο σπίτι της, είτε σε κάποια παραλία, είτε με παρέα.

Δες τον στη gallery

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV