Αγγελίδης: Συνεχίζει τις φυσικοθεραπείες μετά το χειρουργείο – Η φωτό μέσα από το θεραπευτήριο

0
141

Είναι κάθε στιγμή στο πλευρό του συζύγου της και δεν τον έχει αφήσει ούτε στιγμή.

«Φυσικοθεραπεία!!! Δεν σταματάμε ποτέ να προσπαθούμε!!! Συνεχίζουμε δυναμικά!!! Πάμε Κωνσταντίνε μου💪💪🙏🙏!!!! Καλή Ανάσταση σε όλους μας!!!❤», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που δημοσίευσε στο Facebook η Εβελίνα Βαρσάμη.

Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο ότι ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης υποβλήθηκε σε ένα σοβαρό χειρουργείο στο κεφάλι του από το οποίο κατάφερε να βγει νικητής χαρίζοντας το χαμόγελο στην οικογένειά του και την ελπίδα πως όσο περνάει ο καιρός θα γίνεται όλο και καλύτερα.

Η σύζυγός του, Εβελίνα Βαρσάμη είχε μιλήσει για το χειρουργείο του άντρα της, αποκαλύπτοντας:

«Είναι ένα πολύ σημαντικό χειρουργείο. Ο Κωνσταντίνος μπροστά στο μέτωπο έχει οστικό έλλειμμα και αυτό πρέπει να καλυφθεί. Για να καταλάβεις, δεν έχει κόκαλο, θα του πάρουν δικό του κόκαλο από το κρανίο, θα κοπεί στη μέση, η μία φλούδα θα έρθει μπροστά στο μέτωπο και το υπόλοιπο θα κουμπωθεί πίσω. Απλώς θα είναι με το δικό του μόσχευμα, όχι ξένο, ώστε να μην ταλαιπωρηθεί ξανά με μολύνσεις. Θα κάνουμε τον προεγχειρητικό έλεγχο και τεστ κορονοϊού και την Τρίτη θα γίνει κανονικά το χειρουργείο, το οποίο έχουν αναλάβει δύο εξαίρετοι γιατροί, ο πλαστικός χειρουργός Κωνσταντίνος Αλεξάνδρου και ο νευροχειρουργός Κανάρης Παναγόπουλος».

Δείτε τη νέα φωτό μέσα από το θεραπευτήριο στη gallery που ακολουθεί:

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV