Δημήτρης Λιγνάδης: Μπλόκο της Τροχαίας στον αδερφό του – Πήγαινε να τον δει στη φυλακή

0
129

Σε μπλόκο της Τροχαίας στα διόδια της Ελευσίνας σταμάτησαν τον αδερφό του, Δημήτρη Λιγνάδη, Γιάννη, το πρωί της Πέμπτης 29 Απριλίου!

Το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης οι κάμερες των πρωινών εκπομπών έπιασαν έναν οδηγό μηχανής ο οποίος είχε δείξει τα απαραίτητα έγγραφα για να μετακινηθεί εκτός Αττικής στο laptop του με την τροχαία να μην του επιτρέπει τη διέλευση.

O άνδρας αυτός ήταν ο αδερφός του Δημήτρη Λιγνάδη ο οποίος προσπάθησε να περάσει σήμερα το πρωί από τον έλεγχο στα διόδια της Ελευσίνας, δείχνοντας σε laptop την υπεύθυνη δήλωση για επισκεπτήριο στον αδερφό του, που κρατείται στις φυλακές Τριπόλεως.

Ωστόσο οι αστυνομικοί δεν άφησαν τον αδερφό του Δημήτρη Λιγνάδη να περάσει.

«Δεν με αφήνουνε να περάσω. Έδειξα την υπεύθυνη δήλωση στο laptop γιατί θέλω να πάω σε κρατούμενο έγγραφα», ανέφερε στην κάμερα.

Ο γνωστός ηθοποιός – σκηνοθέτης κρατείται στις φυλακές της Τρίπολης μαζί με τον 38χρονο πρώην προπονητή που κατηγορείται για τον βιασμό της 11χρονης αθλήτριας ιστιοπλοΐας. Υπενθυμίζουμε πως το εν λόγω σοφρωνιστικό ίδρυμα λειτουργεί για την κράτηση κατηγορουμένων για σεξουαλικές παραβατικές συμπεριφορές.

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV