Κέλλυ Κελεκίδου: Έφτιαξε πασχαλινά κουλούρια με τα παιδιά της – Δείτε τα μοναδικά βίντεο!

0
124

H Κέλλυ Κελεκίδου μπήκε στην κουζίνα έχοντας μαζί της τους καλύτερους βοηθούς, τα δύο παιδιά της, Ελπινίκη και Ραφαήλ και έφτιαξαν μαζί τα πασχαλινά κουλουράκια!

H τραγουδίστρια κάθε χρόνο φτιάχνει κουλούρια με τα παιδιά της και το σπίτι γεμίζει από την έντονη μυρωδιά των φρεσκοψημένων κουλουριών!

Πρόκειται για τα κουλουράκια που έφτιαχνε η μαμά της. Επειδή λοιπόν, τόσο η γεύση τους όσο και η μυρωδιά τους τη συντροφεύουν χρόνια, δεν αλλάζει με τίποτα τη συνταγή.

Έτσι λοιπόν και φέτος τη Μεγάλη Τετάρτη, 28 Απριλίου μπήκε στην εντυπωσιακή κουζίνα της και έφτιαξε κουλουράκια, ενώ τα δυο παιδιά της τα έπλασαν φτιάχνοντας μοναδικά σχέδια, όπως θα δείτε και εσείς στα παρακάτω βίντεο!

Η Κέλλυ Κελεκίδου και ο Νίκος Κουρκούλης έχουν δύο πανέμορφα παιδιά τον Θάνο – Ραφαήλ και την Ελπινίκη!

Ο μεν γιος τους, ο 11χρονος Ραφαήλ μοιάζει στον τραγουδιστή και η εξάχρονη Ελπινίκη μοιάζει περισσότερο στη μαμά της!

Η Κέλλυ Κελεκίδου και ο Νίκος Κουρκούλης είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και ζει ευτυχισμένα με τα δυο παιδιά του, που έχουν μεγαλώσει και είναι κουκλάκια!

Η τραγουδίστρια η οποία έχει γίνει πια λάτρης του instagram δημοσίευσε υπέροχα βίντεο από αυτή τη μοναδική στιγμή με τα παιδιά της στην κουζίνα να φτιάχνουν κουλούρια και ξετρελαθήκαμε…

Δείτε τα και εσείς στα παρακάτω βίντεο!

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV