Αλίκη Αλεξανδράκη: «Δεν έχει μειωθεί καθόλου το ενδιαφέρον του κόσμου για τις “Άγριες μέλισσες”»

0
120

Η ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για την ηρωίδα της, για τις ανατροπές της σειράς, αλλά και για τα μηνύματα που δέχεται από τον κόσμο.

-Ήταν μια ευτυχής συγκυρία ο ρόλος σας στις «Άγριες μέλισσες»;

«Ναι, από την πρώτη στιγμή φάνηκε αυτό. Με το που μου έστειλαν τα κείμενα, είδα ότι είχε “ψωμί” ο ρόλος και γενικώς ότι πήγαινε να γίνει κάτι, ότι υπήρχε ένα φιλόδοξο σχέδιο».

-Γιατί πιστεύετε ότι ο κόσμος έχει αγαπήσει τόσο πολύ τη σειρά;

«Κατ’ αρχάς, έλειπε χρόνια μια τέτοια σειρά μυθοπλασίας. Έπειτα, έχει ένα εξαιρετικό κάστινγκ και έχει ξεφύγει από τους κινδύνους του καθημερινού σίριαλ, που κάποιες φορές γίνονται “κοιλιές” μέχρι να ξαναβρεθεί κάτι στην ιστορία που να ιντριγκάρει περισσότερο το θεατή. Αυτό το έχει γλιτώσει, και πραγματικά απορώ με τους σεναριογράφους, πώς τα γεννάει το μυαλό τους όλα αυτά τόσο γρήγορα και τόσο σφιχτά».

– Όντως είναι η σειρά των εκπλήξεων και των ανατροπών…

«Ναι, όντως, και γι’ αυτό και καμιά φορά, όταν με ρωτούν τι θα γίνει παρακάτω, πολύ ειλικρινά απαντώ ότι δεν ξέρω!».

-Ποια είναι τα μηνύματα που παίρνετε από τον κόσμο;

«Δεν έχουν αλλάξει από τον πρώτο μήνα. Και μου κάνει εντύπωση, γιατί πάμε στα δύο χρόνια και δεν έχει μειωθεί καθόλου το ενδιαφέρον του κόσμου. Τουλάχιστον, από έναν κύκλο ανθρώπων που γνωρίζω, δεν έχουμε χάσει ούτε έναν τηλεθεατή».

-Ακούμε πολύ κόσμο να λέει ότι η συγκεκριμένη σειρά -ειδικά τώρα με την καραντίνα- είναι η παρηγοριά τους, αυτό που περιμένουν κάθε Βράδυ. Είναι και μια ευθύνη αυτό για εσάς;

«Το πιστεύετε ότι, ήδη από τον πρώτο καιρό, μου το είπε αυτό μια άγνωστη κυρία και είχα ταραχτεί; Με πλησίασε και μου είπε; “Δώσατε νόημα στα βράδια μας”. Το περιμένουν πολύ, έχουν ταυτιστεί με τα πρόσωπα, -είναι πρωτοφανές αυτό που συμβαίνει», είπε στον Τηλεθεατή.

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV