Τάσος Χαλκιάς: «Η τηλεόραση πρέπει να βγάζει νέους ανθρώπους, νέους ηθοποιούς»

0
164

Ο Πλατανιώτης Μένιος επέστρεψε στο χωριό του μετά από χρόνια και καλείται να τα βγάλει πέρα με τους υποψιασμένους συγχωριανούς του.

Ο Τάσος Χαλκιάς που τον υποδύεται μίλησε για τον ήρωα του, αλλά και για τη μυθοπλασία που επανήλθε στην τηλεόραση.

Επανήλθε η μυθοπλασία στην τηλεόραση και αμέσως το κοινό έδειξε την προτίμηση του προς αυτή.

«Υπάρχει αρκετή μυθοπλασία στα κανάλια πλέον. Αυτό είναι γεγονός Τα κανάλια είχαν βρει πιο φτηνές λύσεις και προσπαθούσαν να τα βγάλουν πέρα με αυτές. Μετά βραζιλιάνικα, τα τουρκικά και με τα ριάλιτι, τα οποία καλά κρατούν».

Ωστόσο, επέστρεψαν και άτομα που μας έμαθαν τι σημαίνει μυθοπλασία και αυτό είναι σπουδαίο.

«Κάποιο στιγμή μπορεί κάποιοι να μπήκαμε στο περιθώριο, ίσως να ήταν και εκούσια, το σίγουρο όμως είναι πως και η τηλεόραση πρέπει να βγάζει νέους ανθρώπους, νέα φυντάνια, νέους ηθοποιούς. Είδαμε πολλούς τέτοιους -ευτυχώς- σε όλες τις σειρές και αυτό είναι κάτι παρήγορο».

Σωστό, αλλά εμείς θέλουμε και τις σταθερές αξίες του τόπου μας…

«Οσο αυτές μπορούν να υπάρχουν, μακάρι να υπάρχουν».

Όπως εσείς, που από το ένα ωραίο χωριό της τηλεόρασης, το Διαφάνι, μας πήγατε στο άλλο τον Πλάτανο!

«Είναι ωραία στον Πλάτανο, όποιος δεν έχει ζήσει σε χωριό δεν μπορεί να καταλάβει πόσο ωραία είναι. Αυτό που μου αρέσει σε αυτή ιη σειρά είναι πως πρωταγωνιστεί είναι οι γονείς και τα παιδιά τους και ζούνε τις παράλληλες ζωές τους. Με τους προβληματισμούς τους, τα προσωπικά τους, τις ίντριγκες. Είναι όλοι άνθρωποι αναγνωρίσιμοι. Το να παρακολουθείς κάποιους χαρακτήρες που δεν ξέρεις και αγωνιάς να τους καταλάβει και να νιώθεις άβολα, δεν είναι καλό».

Ποιος καλός άνεμος πήγε εκεί τον Μένιο, τον ήρωα σας;

«Ο ρόλος του Μένιου ήταν γραμμένος, ήταν αποφασισμένο πώς θα έμπαινε. Η πρόταση μου είχε γίνει από παλιά αλλά ύστερα από το συμβάν του Πέτρου Φιλιππίδη, επισπεύτηκε για να καλυφθεί το κενό που άφησε εκείνος στη σειρά. Οπως και να έχει για μένα είναι σημαντική η επιστροφή μου όπως είπατε στην τηλεόραση, με κάτι αγαπημένο και οικείο. Η υποδοχή που είχα από τους συναδέλφους μου ήταν συγκλονιστική. Με έκαναν να αποδίδω μέσα στη σειρά σαν να ήμουν παλιό μέλος».

Είναι ο αέρας του Πλάτανου!

«Είναι όντως ο Πλάτανος και μόνο σαν λέξη έχει σημασία. Είναι ένα αιωνόβιο δέντρο που δίνει ζωή. σκιά και νερό».

Και ο ήρωας σας γέννημα-θρέμμα Πλατανιώτης…

«Εφυγε από το χωριό για κάποιους λόγους, πήγε στο μεγάλο άστυ, απέκτησε κάποιες άλλες συνήθειες, ξέφυγε, αλλά το πλήρωμα του χρόνου τον έκανε να επιστρέψει. Με τις εμπειρίες που είχε αποκομίσει επέστρεψε σε μια συγκυρία δύσκολη για να καλύψει το κενό του αδελφού του», είπε στο TV24.

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV