Δανάη Παππά: «Ήμουν πολύ αυστηρή με τον εαυτό μου»

0
121

Για τα ψυχοσωματικά προβλήματα που άλλαξαν τη ζωή της μίλησε η Δανάη Παππά.

Η όμορφη ηθοποιός αναφέρθηκε στις στιγμές που θύμωνε με τον εαυτό της και στις συνεδρίες που την βοήθησαν να αποβάλει αυτή την αυστηρότητα.

Έχεις αναφερθεί στο παρελθόν στο πόσο τα ψυχοσωματικά προβλήματα άλλαξαν τη ζωή σου. Θεωρείς ότι η κακή ψυχολογία σου ήταν αυτή που σου προκαλούσε σωματικά συμπτώματα;

Σαφώς και ευθυνόταν η ψυχολογία μου. Είχα βγάλει πάρα πολλά σπυριά στο πρόσωπο. Θυμάμαι, μετά την ολοκλήρωση του «Τατουάζ», έκανα ένα ταξίδι στο Άμστερνταμ και το πρόσωπο μου χωρίς make up ήταν κατακόκκινο. Όταν επέστρεψα στην Ελλάδα, απευθύνθηκα σε δερματολόγο και ακολούθησα θεραπεία, αλλά έπειτα από λίγο διαστήματα σπυριά εμφανίστηκαν και πάλι. Έκανα όλων των ειδών τις εξετάσεις και τα πάντα έδειχναν ότι ήμουν μια χαρά. Κάποια στιγμή συνειδητοποίησα πως τις ημέρες που είχα ρεπό και χαλάρωνα όλη η κούραση και η πίεση της δουλειάς εκτονώνονταν με αυτό τον τρόπο.

Πώς το αντιμετώπισες;

Κοίταξα μέσα μου. Αντιλήφθηκα ότι καμία κρέμα δεν θα με βοηθούσε αν δεν φρόντιζα πρώτα την ψυχολογία μου, αν δεν μάθαινα να αντιμετωπίζω την οποιαδήποτε κατάσταση και να μην επιτρέπω σε τίποτα να με επηρεάζει τόσο πολύ. Το καθετί είχε αντίκτυπο πάνω μου. Πήγαινα, π.χ., στο γύρισμα απόλυτα διαβασμένη και τύχαινε σε μια σκηνή να μην μπορώ να θυμηθώ δύο ατάκες. Με έπιανε απίστευτη ανασφάλεια. Θύμωνα με τον εαυτό μου. Έλεγα «Καθυστερείς το γύρισμα» χωρίς ποτέ να μου πει οποιοσδήποτε συνάδελφος το οτιδήποτε. Ήμουν πολύ αυστηρή με τον εαυτό μου. Μέσω της ψυχοθεραπείας, προσπάθησα να αποβάλω αυτή την αυστηρότητα. Κανείς δεν μπορεί να βγει μόνος του από το πέλαγος. Όλα αυτό: τα αντιλήφθηκα έπειτα από κάποιες συνεδρίες, είπε στο 7 Μέρες TV.

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV