Τάσος Χαλκιάς: «Παρά τις πληγές που δέχεται το θέατρο, χρειάζεται ζωή»

0
163

Ο αγαπημένος ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή μίλησε για τις κινήσεις του ήρωά του στο χωριό, για το αν θα είναι στον επόμενο κύκλο της σειράς, ενώ αποκάλυψε αν θα επιστρέψει στο Διαφάνι.

Στο μεσοδιάστημα με τις τρούφες και τη Φιλιώ, τι θα γίνει;

«Οπως καταλαβαίνετε και τρούφες και αρχαίο στο χωριό, το πράγμα αρχίζει να ζορίζει, ένα από τα δύο θα υπερισχύσει…».

Και παράλληλα ένας παππούς που όλοι θεωρούν πως έχει πεθάνει…

«Αυτός δεσπόζει των πάντων. Αυτός στην ουσία κινεί τα νήματα και η Μάρμω».

Ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις του Μένιου στο χωριό;

«Το μόνο που ξέρω είναι πως θα ολοκληρωθούν αυτά που αναφέραμε παραπάνω και με έναν τρόπο που θα είναι προς όφελος του Μένιου. Τώρα πόσοι θα θιχτούν με τις εξελίξει αυτές είναι κάτι που δεν γνωρίζω».

Θα είστε και στον επόμενο κύκλο;

«Η ουσία είναι ότι γι’ αυτό ήρθα, για να καλυφθεί και ο επόμενος κύκλος. Ετσι ξέρουμε μέχρι στιγμής. Αλλά… άγνωστες οι βουλές του θεού και του κορονοϊού».

Στο Διαφάνι θα επιστρέψετε;

«Στο Διαφάνι και τις “Αγριες μέλισσες” έχω έναν ρόλο που έρχεται από το παρελθόν. Στον νέο κύκλο που φημολογείται πως θα γίνει δεν ξέρω αν θα είναι αναγκαία η παρουσία αυτού του παππού, δεδομένου μάλιστα πως και οι μεγάλοι της ιστορίας θα έχουν μεγαλώσει και εκείνοι αρκετά. Δεν έχω κάτι σίγουρο στα χέρια μου. Ωστόσο και ο ρόλος του Σέργιου του Σεβαστού του πρεσβύτερου, παρόλο που είναι μικρός, με τιμάει. Εχει τσαγανό σαν ρόλος, αγγίζει τη θεατρική πλευρά των πραγμάτων, θα πρέπει να αναφέρουμε πως μέσα από τις “Μέλισσες”, όπως και μέσα από το “Κόκκινο ποτάμι”, αναδείχτηκαν δυνάμεις νέων συναδέλφων μου, πολύ ταλαντούχων παιδιών και εύχομαι το θέατρο πάντα να έχει στο σπάργανα του ταλαντούχους ανθρώπους».

Είναι σπουδαίο το ότι δίνετε τόπο στα νιάτα!

«Παρά τις πληγές που δέχεται το θέατρο, από οποιαδήποτε πλευρά και αν τις δέχεται, είτε από την πανδημία είτε από αλλού -κακώς κείμενα υπάρχουν παντού-, χρειάζεται ζωή. Από εκεί και πέρα είναι μια ευκαιρία να ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα και πώς πρέπει να είναι οι σχέσεις μεταξύ μας. Γιατί το θέατρο είναι επικοινωνία, μια συνάντηση αγάπης και αγαθών συναισθημάτων και σαν τέτοια πρέπει να παραμείνει, θέατρο, όπως τονίζω από τότε που είχα τη σχολή μου, είναι καταδικασμένο να ζήσει και θα ζήσει σε βάρος όλων αυτών που το πολεμάνε», είπε στο TV24.

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV