Μαριάννα Τουμασάτου: Δεν θα πιστεύεις πόσες φωτογραφίες έχει η κόρη της

0
152

Δεν της αρέσουν οι φωτογραφίες, αλλά το τελευταίο διάστημα η Μαριάννα Τουμασάτου παρουσιάζει προσωπικές ιστορίες ανθρώπων μέσα από ένα φωτογραφικό κλικ, πάντα με τη γνωστή ευαισθησία και ενσυναίσθηση που χαρακτηρίζει.

Η ηθοποιός μιλά στο περιοδικό tv 24 για τη φετινή της εμπειρία που θα θυμάται για πάντα ενώ αποκαλύπτει τη δική της σχέση με τις φωτογραφίες αλλά κι εκείνη της κόρης της.

Με ποιο κριτήριο επιλέγονται οι άνθρωποι που σας παρουσιάζουν τιε φωτογραφίες τους; «Δεν συμμετείχα σε αυτό. Το έκαναν οι άνθρωποι της παραγωγής. Αυτό είχε ενδιαφέρον για μένα όταν πήγαινα στο γύρισμα κα μάθαινα για τα πρόσωπα που θα φιλοξενούσαμε. Ήταν ένα ταξίδι μαγικό».

Χρησιμοποιείτε παρελθοντικό χρόνο! Τα γυρίσματα σας έχουν τελειώσει; «Τα δικά μου ναι, εδώ και καιρό, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε, κυρίως στις αναπαραστάσεις, λόγω κορονοϊού. Είχαμε ωστόσο κάποια θέματα με τους ανθρώπους που για να βρεθούν κοντά μας έπρεπε να ταξιδέψουν. Πάντα, όλα γίνονταν με κάθε ασφάλεια και με συνεχόμενα τεστ».

Αν ήσασταν εσείς καλεσμένη, ποια φωτογραφία σας θα θέλατε να παρουσιάσετε; «Δεν ξέρω. Φαντάζομαι κάποια που θα περιελάμβανε τη Χρυσηίδα και τον μπαμπά της, αλλά δεν ξέρω ποια. Αν λάβετε κιόλας υπόψη πως η κόρη μου έχει αυτή τη στιγμή γύρω στις 30.000 φωτογραφίες… Όταν γεννήθηκε, μάλιστα, ο μπαμπάς της την τραβούσε τόσες πολλές φωτογραφίες, ο οποίος μου είπε κάποια στιγμή πως το παιδί όταν μεγαλώσει θα νομίζει πως αυτή είναι η δουλειά του πατέρα της. Αντίθετα, εγώ από μικρή δεν ήθελα τις φωτογραφίες. Με το ζόρι με τραβάγανε στα φωτογραφεία. Τότε δεν υπήρχαν τα κινητά. Οι περισσότερες από αυτές είναι άχρηστες, γιατί είμαι με τα μούτρα ως το πάτωμα. Ακόμα και τώρα δεν είναι εύκολο πράγμα για εμένα αυτό».

Μου κάνει εντύπωση, γιατί λόγω δουλειάς είστε «κάτω από φώτα»… «Ισχύει αυτό λέτε, αλλά τη φωτογραφία δεν πολυθέλω. Ακόμα και όταν θέλω να ανεβάσω μια φωτογραφία για να ευχαριστήσω κάποιον που μου έδωσε τα ρούχα του, τα κοσμήματά του, τα παπούτσια του κ.λπ., νιώθω πολύ αμήχανα. Δεν είναι το καλύτερό μου», λέει στο tv24

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV