Βig Brother: H Αφροδίτη έκανε τη μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της

0
116

Βig Brother: Η Αφροδίτη έκανε την αλλαγή που ήθελε στα μαλλιά της, αφού αποφάσισε να αφήσει στο παρελθόν το καστανό σκούρο χρώμα

Στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν, την παρακολουθούσαμε καθημερινά μέσα από τη συμμετοχή της στο Big Brother. Η ίδια μάλιστα είχε βγει εκτός εαυτού, όταν ένας από τους συγκατοίκους της, τόλμησε να… φάει τη μπανάνα την οποία και είχε φυλάξει για πρωινό γεύμα. Το απόσπασμα έγινε viral στα social media κι κάπως έτσι η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή άφησε αρκετή δόση χιούμορ στο σπίτι του μεγάλου αδερφού.

Μπορεί η ίδια να μην κατάφερε να φτάσει μέχρι το τέλος του ριάλιτι, θέλησε ωστόσο να κρατήσει επαφές με αρκετούς από τους συμμετέχοντες με τους οποίους και θα συναντηθεί, ανεβάζοντας σχετικές φωτογραφίες στο instagram.

Οι αλλαγές που ακολούθησαν στη ζωή της αρκετές, με την ίδια να μας δείχνει την πιο… σέξι πλευρά της μέσα από τις γυμνές – αλλά πάντα καλλιτεχνικές- φωτογραφίες που θα ανεβάσει στα social media.

Η Αφροδίτη έκανε την αλλαγή που ήθελε στα μαλλιά της, αφού αποφάσισε να αφήσει στο παρελθόν το καστανό σκούρο χρώμα με το οποίο και την γνωρίσαμε στο Big Brother.

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV