Καραϊβάζ: Συγκλονίζει η αδερφή του! Το μήνυμά της ραγίζει καρδιές: «Μέχρι να πεθάνω θα φωνάζω…»

0
123

Σχεδόν ένας μήνας έχει περάσει από τη στιγμή εκείνη που ο Γιώργος Καραϊβάζ έπεφτε νεκρός έξω από το σπίτι του στον Άλιμο.

Ο Γιώργος Καραϊβάζ έπεσε θύμα δολοφονικής επίθεσης κατά την επιστροφή του στο σπίτι μετά την εμφάνισή του στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα.

Το θύμα βρέθηκε πεσμένο μπρούμυτα, έξω από το αυτοκίνητό του, στο παρκάκι κοντά στο σπίτι του. Το γεγονός έχει προκαλέσει σοκ σε όλο το δημοσιογραφικό κόσμο αλλά και στο τηλεοπτικό κοινό που γνώριζε τον εξαίρετο δημοσιογράφο μέσα από τα ρεπορτάζ του.

Τον Γιώργο Καραϊβάζ τίμησαν χθες (3-05) οι συγχωριανοί του στην Καλλίφυτο Δράμας, ανήμερα της ονομαστικής του γιορτής.

Εκεί, τέλεσαν τρισάγιο και εγκαινίασαν ένα εκκλησάκι που χτίστηκε στη μνήμη του.

Η αδερφή του δημοσιογράφου ραγίζει καρδιές με το μήνυμά της στα social media.

«Ψυχούλα μου αδερφούλη μου, σήμερα είναι η μέρα σου αγάπη μου γλυκιά, σήμερα γιορτάζεις ψυχή μου. Κάθε χρόνο σε έπαιρνα τηλέφωνο. Φέτος που να πάρω καρδιά μου πες μου. Που να ξέρεις ότι πονάω, πονάω αγόρι μου δεν μπορώ να το πιστέψω ότι σου φέρθηκαν με αυτό τον τρόπο οι αδίστακτοι εκτελεστές δολοφόνοι και μέχρι να πεθάνω και να έρθω κοντά σου θα φωνάζω “δολοφόνοι γιατί μου φάγατε το αδερφάκι μου”. Χρόνια σου πολλά χαρά μου, ψυχή μου σε αγαπώ και μου λείπεις», έγραψε στην ανάρτησή της η Λίτσα Καραϊβάζ.

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV