Κι όμως! Η γυναίκα του Ματιάμπα πρωταγωνιστεί σε βίντεο κλιπ του και είναι μια κούκλα!

0
129

Ησαϊας Ματιάμπα: Πρωταγωνίστρια και στη ζωή του και στην καρδιά του και στο νέο του βίντεο κλιπ!

Ο Ησαϊας Ματιάμπα, τον οποίο απολαμβάνουμε και στο φετινό «YFSF» παρουσίασε πρόσφατα τη νέα του μουσική πρόταση, σε στίχους Χρήστου Γκίκα, ενώ τη μουσική υπογράφει ο ίδιος.

Στο καινούργιο του τραγούδι «Μια ανάσα για δύο», πρωταγωνίστρια είναι η σύζυγος και μητέρα του γιου του Βασιλική Καλανιώτη. Πρόκειται για ένα μοντέρνο τραγούδι, με σύγχρονο μουσικό άκουσμα, ενώ τα λόγια του τραγουδιού εξυμνούν την ανιδιοτελή αγάπη, που πρωταγωνιστεί σε κάθε στιγμή, εύκολη και δύσκολη.

Έτσι, λοιπόν, η σύζυγός του Βασιλική Καλανιώτη ήταν, όπως και ο ίδιος έχει δηλώσει, η καταλληλότερη για να πρωταγωνιστήσει στο videoclip.

Μάλιστα, ο Ησαίας Ματιάμπα κοινοποίησε το clip στο Instagram, και απευθύνθηκε στην σύζυγό του, γράφοντας: «Βασιλική μου σ’ ευχαριστώ που συμμετείχες σε κάτι που η αξία του δε μετριέται…».

Σε πρόσφατη συνέντευξή του αποκάλυψε:

«Το τραγούδι γράφτηκε εις μνήμην της γιαγιάς μου και όσων μου έχει προσφέρει, όπως τις αναμνήσεις μου, να μου τραγουδά δημοτικά. Ήθελα λοιπόν να την τιμήσω γράφοντας αυτό το εντελώς διαφορετικό τραγούδι συγκριτικά με τα υπόλοιπα που έχω κάνει. Αργότερα, αφού έφυγε από τη ζωή ο πατέρας μου εξελίχθηκε στιχουργικά. Είπα στον Χρήστο Γκίγκα ότι ήθελα να εκφράσουμε την αγάπη που είχε η μητέρα μου για τον πατέρα μου. Κατάλαβε αμέσως ότι οι στίχοι του είναι σαν να τους έγραψα εγώ. Πρόκειται για ένα πολύ προσωπικό τραγούδι, και η Βασιλική είναι υ μόνος άνθρωπος που θα μπορούσε να συμμετάσχει στο βιντεοκλίπ», λέει ο ίδιος Ηello.

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV