«Ταπί και ψύχραιμος» ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο

0
134

Άφραγκος έχει μείνει ο Ρόμπερτ ντε Νίρο μετά τη δικαστή διαμάχη του διαζυγίου του που άρχισε το 2 018 και συνεχίζεται μέχρι σήμερα.

Το ζευγάρι αρχικά τσακωνόταν για την κηδεμονία του 9χρονου παιδιού τους, όμως στη συνέχεια άρχισαν να ερίζουν για τα χρήματα και τα ακίνητα.

Το δικαστήριο, όπως αναφέρει η espresso, όρισε ότι ο ηθοποιός οφείλει να δίνει διατροφή ύψους 1.000.000 δολαρίων τον χρόνο στη Χάιταουερ και πως θα πρέπει να μοιράσουν τα κέρδη από την πώληση του σπιτιού τους.

Σύμφωνα με τη δικηγόρο του, ο ηθοποιός έχει αρχίσει να ξεμένει από χρήματα εξαιτίας της πανδημίας που έβαλε στον πάγο πολλές χολιγουντιανές παραγωγές. Η πρώην σύζυγος του, ωστόσο, εξακολουθεί να δαπανά 215.000 τον μήνα σε πιστωτικές κάρτες και 160.000 σε μετρητά, ενώ σε μια περίσταση ξόδεψε 1.200.000 για ένα διαμάντι.

«Ο κύριος Ντε Νίρο είναι 77 ετών. Αν και αγαπάει τη δουλειά του, δεν θα πρέπει να αναγκάζεται να δουλεύει με τόσο έντονους ρυθμούς. Πότε θα σταματήσει αυτό; Πότε θα αποκτήσει την ευκαιρία να μην αναλαμβάνει ό,τι ρόλο του προταθεί ή να μη δουλεύει έξι μέρες τη βδομάδα, 12 ώρες την ημέρα απλά και μόνο για να ικανοποιεί τη δίψα της κυρίας Χάιταουερ» ανέφερε.

cat_Hollywood

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV