«Τη νύχτα που η ταινία έκανε πρεμιέρα κοιμήθηκα με 48.000 followers και ξύπνησα με 2,1 εκατομμύρια»

0
148

Είναι ο 30χρονος «θεός» από το Μπιτόντο της Λομβαρδίας, Μικέλε Μορόνε που μπήκε στο σπίτι μας εν μέσω πανδημίας με την περιβόητη ταινία «365 μέρες».

Όμορφος, ταλαντούχος και ανερχόμενος με ιταλιάνικο ταμπεραμέντο, γοητεία ενός κλασικού γόη. Έχει ιδανικό στυλ, το οποίο συνδυάζει με ανεπιτήδευτη κομψότητα κι έγινε η φαντασίωση ανδρών και γυναικών τις βραδιές του εγκλεισμού.

Μια βραδιά του Ιουνίου του 2020, ενώ εκείνος κοιμόταν, το πρόσωπο του έγινε αμέσως αναγνωρίσιμο σε εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

«Τη νύχτα που οι “365 μέρες” έκαναν πρεμιέρα στο Νetflix κοιμήθηκα με 48.000 ακολούθους στο Instagram. Όταν ξύπνησα είχα 2,1 εκατομμύρια. Σκέφτηκα ότι ήταν μια ανταμοιβή για τα χρόνια σκληρής δουλειάς που προηγήθηκαν», ομολογεί στο Gala ο Μικέλε Μορόνε.

«Νιώθω άσχημα που το λέω, αλλά η αλήθεια είναι ότι το 2020 ήταν η τυχερή χρονιά μου!» λέει σηκώνοντας τους ώμους του σε μια χειρονομία χαριτωμένης αθωότητας καθαρά ιταλική, σαν να απολογείται: «Τι μπορώ να κάνω γι’ αυτό;».

«Οταν μου τηλεφώνησε ο Τόμας Μάντες, μου είχε βγάλει ήδη εισιτήριο για την επόμενη πτήση στην Πολωνία, ζητώντας μου ακρόαση το επόμενο πρωί». Και τον περίμενε με ένα τριετές συμβόλαιο για να υπογράψει. Μόνο όταν του έστειλαν το σενάριο ο Μικέλε συνειδητοποίησε ότι ο δρόμος που τον πλήγωσε μετά από πολλές προσπάθειες και αποφάσισε να εγκαταλείψει επιτέλους θα άνοιγε. «Αρχικά σκέφτηκα: τι κόλαση, δεν έχω καμία σχέση με τον Ντον Μάσιμο Τοριτσέλι!

Αυτός κατάγεται από μια ισχυρή οικογένεια μαφιόζων, ενώ εγώ από φτωχή οικογένεια. Δεν ξέρει πώς να εκδηλώνει τα συναισθήματα του και όταν ερωτεύεται δεν μπορεί να εκφράσει αλλιώς την αγάπη του, γι’ αυτό απάγει την κοπέλα
Ο τρόπος που σκέφτεται είναι εντελώς διαφορετικός από τον δικό μου. Δεν ήταν εύκολο να τον ερμηνεύσω. Έπρεπε να χτίσω τον χαρακτήρα με βάση την παράνοια, την οργή, την εκδικητικότητα κάποιου που σκέφτεται κυρίως σεξιστικά. Προσωπικά απορρίπτω κάθε είδους βία και καταπίεση. Ο κινηματογράφος δημιουργεί ακραίους χαρακτήρες που μας αρέσει να χαζεύουμε στην οθόνη, μαθαίνω από τις ιστορίες, αλλά σε καμιά περίπτωση δεν είμαι εγώ».

Γυρίζει ταινίες, τραγουδάει και ταυτόχρονα φωτογραφίζεται για τους μεγαλύτερους οίκους μόδας.

Τι κάνει για να χαλαρώσει; «Δουλεύω παράλληλα σε δύο ταινίες για έξι μήνες και μετά πέφτω με τα μούτρα στη μουσική. Δεν θέλω να έχω ελεύθερο χρόνο γιατί ο ελεύθερος χρόνος με κουράζει. Είμαι πολύ δραστήριος, η αδράνεια με τρελαίνει. Πλέον, όμως, ζω τη στιγμή. Για παράδειγμα, χθες ήμουν στον κήπο του σπιτιού μου και απόλαυσα τη σιωπή, τη φύση και τον ήλιο, χωρίς να σκέφτομαι τίποτα ακούγοντας απλά μουσική. Μου χρειάζεται λίγη χαλάρωση, ως δώρο στον εαυτό μου».

Το είδωλο εκατομμυρίων κοριτσιών το δύσκολο καλοκαίρι του 2020 προσέφερε ψυχική ανάταση προβάλλοντας την εικόνα του άνδρα που αρέσκεται να φροντίζει τις γυναίκες χορεύοντας σε λάτιν ρυθμούς στην παραλία του Κάπρι με την καλλονή Ιρίνα Κριολόβα, αλλά και με ηλικιωμένες Ναπολιτάνες.

Και ευχαριστεί τις θαυμάστριες του δηλώνοντας ότι χωρίς την καλοσύνη τους. Στην προσωπική του ζωή είναι ένας συνεπής πατέρας που κάνει διακοπές με τα παιδιά του και την πρώην Λιβανέζα σύζυγο του Ρούμπα Σααντέχ, συνεργάτιδα του διάσημου σχεδιαστή μόδας Ελι Σάαμπ και «η πρώτη και η τελευταία μου γυναίκα», όπως την έχει χαρακτηρίσει.

«Πάντα μαζί με τα παιδιά μου. Είμαι πατέρας, με όλα μου τα λάθη. Το μόνο μου αφεντικό είναι ο γιος μου». Αναπολεί μάλιστα τη δική του όμορφη σχέση με τον πατέρα του

Η πιο ενδόμυχη φοβία του είναι να ξυπνήσει μια μέρα χωρίς τα παιδιά του – προφανώς η εφιαλτική έκρηξη στη Βηρυτό όπου ζουν με τη μητέρα τους τον έχει επηρεάσει.

cat_Hollywood

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV