Πάνος Καλίδης: Αποκάλυψε τι θα κάνει τα χρήματα από το Survivor!

0
115

Survivor: Ο Πάνος Καλίδης ήταν ένας από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης, όταν βρισκόταν ακόμα στον Άγιο Δομίνικο. 

Η απόφασή του να αποχωρήσει από το παιχνίδι οικειοθελώς όταν ο ίδιος ένιωσε πως δεν μπορούσε πλέον να ζει στην καλύβα των κόκκινων αφού ένιωθε έντονα την έλλειψη των αγαπημένων του παιδιών και της συζύγου έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία.

Σύντομα ο ίδιος μετά την επιστροφή του επέστρεψε στην παλιά καθημερινότητά του και τις συνήθειές του.

Συχνά με τις αναρτήσεις που κάνει από τότε που επέστρεψε, στο instagram, δεν κρύβει τη νοσταλγία του για τις όμορφες εκείνες μέρες στην Καραϊβική, όμως σίγουρα δεν μετάνιωσε καθόλου για την απόφασή του.

Πλέον είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media και μάλιστα συχνά απαντά σε ερωτήσεις των διαδικτυακών του φίλων. Μάλιστα κάποιος προσφάτως τον ρώτησε ευθέως τι θα κάνει τα χρήματα που κέρδισε από την παραμονή του στο παιχνίδι και εκείνος απάντησε χωρίς περιστροφές τα εξής:

«Τα λεφτά από το Survivor είναι ένα σεβαστό ποσό, όμως δεν σημαίνει ότι με αυτό το ποσό έχω αλλάξει τρόπο ζωής και ούτε έχω λύσει το πρόβλημα της ζωής μου. Ίσως κάνω μια μικρή επένδυση. Ίσως αλλάξω το αμάξι μου», απάντησε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.

Δείτε το παραπάνω βίντεο με την απάντησή του:

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV