Μελέτης Ηλίας: Η κόρη του στα γυρίσματα της σειράς «Τα καλύτερά μας χρόνια»-Δες πόσο έχει μεγαλώσει

0
188

Ο Μελέτης Ηλίας πρωταγωνιστεί στη σειρά της ΕΡΤ, Τα καλύτερά μας χρόνια και σ’ ένα από τα γυρίσματα είχε πάρει μαζί του και την κόρη του και τα βίντεο είναι μοναδικά!

Ο ηθοποιός ο οποίος πρωταγωνιστεί στη σειρά αποφάσισε σ’ ένα από τα γυρίσματά του να πάρει μαζί του και την δεκάχρονη κόρη, την Κοραλένια!

Η κόρη του έχει μεγαλώσει πολύ, είναι πανέμορφη και μοιάζει στη μαμά της, τη Θέμιδα Βουτσινά!

Όταν είχε ερωτηθεί: «Η κόρη σου είναι η πρωταγωνίστρια στο σπίτι;» ο Μελέτης Ηλίας είχε πει κατά τη διάρκεια του lockdown: «Ισχύει, αλλά η μικρή, όπως και ο μικρός, άμα τους κλείσεις στους 4 τοίχους, γίνονται αγρίμια και με το δίκιο τους τα παιδιά, γιατί έχουν μια τεράστια ενέργεια να ξοδέψουν, η οποία χωρίς σχολείο και δραστηριότητες, δεν ξοδεύεται. Παίζω μπάλα μαζί τους για να τα κουράσω και να τα βάλω για ύπνο.»!

Του αρέσει να διαθέτει χρόνο για τα παιδιά του, «γιατί δεν τα έβλεπα καθόλου, καθώς είχα τις παραστάσεις και τα γυρίσματα, οπότε τώρα το εκμεταλλεύομαι…».

Οι τύψεις και οι ενοχές που είχε λόγω της απουσίας του από το σπίτι, «μου έκαναν καλό» είχε αναφέρει στο Λοιπόν!

Όσον αφορά τον ερχομό ενός τρίτου παιδιού είχε πει: «Τώρα, έτσι όπως είναι τα πράγματα, με φοβίζει πάρα πολύ. Ποτέ μη λες ποτέ, αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει στο πλάνο μου»!

Ο Μελέτης Ηλίας έχει κάνει διάφορες αναρτήσεις στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μαζί με τα παιδιά του, δείτε παρακάτω τις πιο πρόσφατες!

Δείτε τον Μελέτη Ηλία στα γυρίσματα της σειράς, Τα καλύτερά μας χρόνια” με την κόρη του και θα πάθετε πλάκα πόσο έχει μεγαλώσει η Κοραλένια!

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV