Όλγα Πηλιάκη: Απάντησε στις φήμες περί εγκυμοσύνης – «Μου στέλνετε και με ρωτάτε…»

0
123

Όλγα Πηλιάκη: Με μια διαφορετική ανάρτηση στο instagram απάντησε δημοσίως στα μηνύματα που λαμβάνει τους τελευταίους μήνες από τους διαδικτυακούς της φίλους

Το τελευταίο διάστημα μπορεί να μην την βλέπουμε κάπου τηλεοπτικά, ωστόσο η ίδια μένει συνεχώς ενεργή στα social media, εκεί απ΄όπου μαθαίνουμε όλα της τα νέα.

H Όλγα Πηλιάκη εδώ και πολλούς μήνες, λάμβανε μηνύματα σχετικά με τις αλλαγές στο σώμα της.

Μάλιστα οι ερωτήσεις και τα σχόλια ήταν τόσο έντονα, που κάποιοι θεώρησαν πως η Όλγα και ο Στέλιος Χανταμπάκης περιμένουν το τρίτο τους παιδί. Με μια διαφορετική ανάρτηση, η Όλγα Πηλιάκη θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα, λέγοντας πως ΔΕΝ είναι έγκυος, ενώ η αλλαγή οφείλεται στα κιλάκια της καραντίνας.

«Προ καραντίνας και μετά!!! Μου στέλνετε πολλοί και με ρωτάτε εάν είμαι έγκυος! Όχι παιδιά! Απλά έχω πάρει 5-6 κιλά!!! Αλλά να σας πω κάτι; Είναι απόλυτα φυσιολογικό!!! Ο τελευταίος χρόνος άλλαξε δραματικά τη ζωή μας και μπορεί να έφυγε η ‘’γράμμωση’’αλλά ήρθαν οι ‘’καμπύλες’’! Έτσι ονομάζω τα παραπάνω μου κιλά και είμαι πολύ χαρούμενη με αυτά! Γιατί σημασία έχει ότι κάνεις να το κάνεις με ευχαρίστηση! Χωρίς τύψεις, χωρίς ενοχές! Και σε όποιον αρέσουμε, για τους άλλους δε θα μπορέσουμε» έγραψε η Όλγα Πηλιάκη στο instagram.

https://www.instagram.com/p/COaidQqj05J

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV